buiten

buiten fair

Gesloten tot 14 november Gesloten tot 14 nov

Tijdelijk gesloten

Paleis Het Loo is t/m 13 november gesloten. Het Stallenplein gaat open voor Spirit of Winter en Winterpaleis Het Loo. Het paleis is vanwege de verbouwing tot medio 2021 gesloten. Voor scholen zijn er altijd mogelijkheden.

14 november - 18 november

Spirit of Winter

Kom van 14 tot en met 18 november winterse inspiratie opdoen bij de buitenfair Spirit of Winter. Ruim 160 deelnemers etaleren hun producten langs de bomenlanen en op het Stallenplein. Met culinaire verrassingen, zelf ontworpen mode en trendy huis- en tuinaccessoires. In de Hofkeuken worden ook dit jaar live cooking sessies gegeven door een patissier en diverse chef koks. Butler Paul, verbonden aan The International Butler Academy, vertelt alles over tafel etiquette. Sandra Maaijen van Sanfleur geeft Bloem & Groen demonstraties en sfeervolle terrassen met homemade lekkernijen, modeshows én live muziek maken het geheel compleet voor een sfeervol dagje wintershoppen.

openingstijden

Woensdag 14 t/m zondag 18 november van 10.00 tot 17.00 uur.

Spirit of Winter by Night
Vrijdag 16 en zaterdag 17 november van 16.00 - 20.00 uur (dagkaarten voor vrijdag en zaterdag zijn ‘s avonds ook geldig).

Let op: de tuinen en restaurant Balzaal zijn tijdens Spirit of Winter gesloten.

Entreetarieven

Tickets koopt u op de website van de organisatie Spirit of Winter. Nu met early bird korting!

Aan de kassa

DagkaartenVolwassenen: €17,50Kinderen: €7,50
AvondkaartenVolwassenen: €12,50Kinderen: €7,50

 

Spirit of WinterSpirit of Winter
Tickets Webshop