Spirit of Winter op Paleis Het Loo

spirit of winter

GESLOTEN

Paleis Het Loo is gesloten vanwege Vernieuwing & Verbouwing. STEUN PALEIS HET LOO

13 november 2019 - 17 november 2019

Spirit of Winter

Vanwege corona kon dit afgelopen jaar niet doorgaan. Daarom is deze buitenfair verplaatst naar 21 t/m 26 september 2021.

Buitenfair op het Stallenplein

Doe winterse inspiratie op bij buitenfair Spirit of Spring! Ruim 150 stands met producten van mode & interieur tot hapjes en drankjes. Laat je culinair verrassen; lunch in een pop-up restaurant, bezoek de Koffiebar en neem een kijkje in de Hofkeuken waar live cooking sessies worden gegeven. Bezoek de stands met kleding die worden gedragen tijdens de modeshows en bekijk een 'hoe heurt 't eigenlijk' demonstratie van Butler Paul!

Spirit of Winter op Paleis Het Loo
spirit-of-winter-stallenplein

Rondleiding Stallen

Start om 14:00 uur
Een rondleiding over het Stallenplein met leuke weetjes en verhalen over de Stallen & Koetshuizen. Startpunt bij de stand van Paleis Het Loo onder de overkapping van de Aanspanplaats.
Lezing over Paleis Het Loo tijdens de Spirit of Winter

Lezing Paleis Het Loo

Start om 15:00 uur
Bij de stallen is er allerlei informatie over de verbouwing van het paleis te zien. Om 15:00 uur is er een lezing over de geschiedenis van Paleis Het Loo en zijn bewoners.

Entreetarieven

Koop jouw tickets bij de organisatie van Spirit of Winter. KOOP TICKETS

Museumkaart / VIP-KAART

Bezoekers met een Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-KAART of andere vrijkaart voor Paleis Het Loo betalen een gereduceerd tarief. Korting geldt alleen aan de kassa op vertoon van de kaart.

Tickets Webshop