GESLOTEN

Paleis Het Loo is gesloten vanwege Vernieuwing & Verbouwing. STEUN PALEIS HET LOO

26 september 2020 - 27 september 2020

Roots in the Woods festival

Voor het eerst brengt Roots in the Woods samen met Paleis Het Loo muziek, theater en avontuurlijke kinderactiviteiten met de vertrouwde festivalsfeer naar de Paleistuinen en het Stallenplein. Bij je entreeticket zijn alle activiteiten inbegrepen.

KOOP TICKETS

uitgelicht-2020-roots-in-the-woods-ritw

Activiteiten

Probeer eens wobbelyoga of soundhealing in de Paleistuinen. Ontmoet de markies van Hier tot Gunther, ga op speurtocht met de BuitenBingo en luister naar de tuinverhalen. De vuurtjes branden voor het bakken van broodjes en popcorn, terwijl je op het Stallenplein naar hartenlust kan klimmen en klauteren over het parcours van boomstammen en touwen. Laat je meeslepen met het verhaal van De Verloren Boom en bekijk op de Aanspanplaats de theatervoorstelling  ‘De Vriendelijke Draak’. Geniet van verrassende acts, leuke activiteiten, de prachtige locatie en natuurlijk van het lekkerste, regionale festivalfood met het ‘Echt Veluwe’ keurmerk.

PLATTEGROND

RootsintheWoods

Foto: Menno Schepers

Zien & doen

20200426_Laatste zondag van de Maand_Paleis Het Loo_FotoMX-36_LR2

Muziek op Zondag

27 september 2020

In het programma "A Frenchman in New York" neemt ensemble Ongestreken van het Nederlands Jeugdorkest (NJO) je mee van het idyllische Franse platteland, naar de grote stad waar van alles gebeurt.
Paleis Het Loo vanuit de Benedentuin in augustus 2020

Paleistuinen

3 april - 26 september

Bewonder de 17e-eeuwse, barokke paleistuinen vol fonteinen, parterres, beelden en bijzondere beplanting.
Cadillac van Wilhelmina

Stallen & Koetshuizen

3 april - 26 september

Het Stallenplein bevindt zich direct na de entree. In de Koetshuizen zie je de koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van dichtbij!
Tickets Webshop