Ontspannen op royale afstand

De stallen en Paleistuinen zijn open. Het paleis is gesloten vanwege Vernieuwing & Verbouwing. 

26 september - 27 september

Roots in the Woods festival

Voor het eerst brengt Roots in the Woods samen met Paleis Het Loo muziek, theater en avontuurlijke kinderactiviteiten met de vertrouwde festivalsfeer naar de Paleistuinen en het Stallenplein. Rustig wakker worden in de paleistuin met wobbelyoga of soundhealing of ontmoet er de markies van Hier tot Gunther. Ga op zoek door de Tuinen met de BuitenBingo en luister naar de tuinverhalen. De vuurtjes branden voor het bakken van broodjes en popcorn, terwijl op het Stallenplein naar hartenlust kan worden geklommen en geklauterd over het parcours van boomstammen en touwen. Laat je meeslepen met het verhaal van De Verloren Boom en komt tot zien op de Aanspanplaats waar de theatervoorstelling voor het hele gezin  ‘De Vriendelijke Draak’ van theatermaker Mark Haayema speelt.  Geniet van verrassende acts, leuke activiteiten, de prachtige locatie en natuurlijk van het lekkerste, regionale festivalfood met het ‘Echt Veluwe’ keurmerk.

KOOP TICKETS

Kaartjes voor het streekdiner op 26 september zijn verkrijgbaar via Roots in the Woods.

uitgelicht-2020-roots-in-the-woods-ritw

Zien & doen

20200426_Laatste zondag van de Maand_Paleis Het Loo_FotoMX-36_LR2

Muziek op Zondag

27 september

In het programma "A Frenchman in New York" neemt ensemble Ongestreken van het Nederlands Jeugdorkest (NJO) je mee van het idyllische Franse platteland, naar de grote stad waar van alles gebeurt.
Cadillac van Wilhelmina

Stallen & Koetshuizen

1 juni - 27 september

Het Stallenplein bevindt zich direct na de entree. In de Koetshuizen zie je de koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van dichtbij!
BuitenGewoon Bloeiend_ tuin_Zomer_Delfts blauw_Paleis Het Loo3_LR

Blauw & Bont

1 juni - 27 september

Er zijn bijzondere Delfts aardewerken tuinvazen te zien. De originelen zijn in de 17e eeuw gemaakt voor Koning-Stadhouder Willem III en Koningin Mary.
Tickets Webshop