GESLOTEN

Paleis Het Loo is gesloten vanwege Vernieuwing & Verbouwing. 

26 september - 27 september

Roots in the Woods festival

Voor het eerst brengt Roots in the Woods samen met Paleis Het Loo muziek, theater en avontuurlijke kinderactiviteiten met de vertrouwde festivalsfeer naar de Paleistuinen en het Stallenplein. Bij je entreeticket zijn alle activiteiten inbegrepen.

KOOP TICKETS

uitgelicht-2020-roots-in-the-woods-ritw

Activiteiten

Probeer eens wobbelyoga of soundhealing in de Paleistuinen. Ontmoet de markies van Hier tot Gunther, ga op speurtocht met de BuitenBingo en luister naar de tuinverhalen. De vuurtjes branden voor het bakken van broodjes en popcorn, terwijl je op het Stallenplein naar hartenlust kan klimmen en klauteren over het parcours van boomstammen en touwen. Laat je meeslepen met het verhaal van De Verloren Boom en bekijk op de Aanspanplaats de theatervoorstelling  ‘De Vriendelijke Draak’. Geniet van verrassende acts, leuke activiteiten, de prachtige locatie en natuurlijk van het lekkerste, regionale festivalfood met het ‘Echt Veluwe’ keurmerk.

PLATTEGROND

RootsintheWoods

Foto: Menno Schepers

Zien & doen

20200426_Laatste zondag van de Maand_Paleis Het Loo_FotoMX-36_LR2

Muziek op Zondag

27 september

In het programma "A Frenchman in New York" neemt ensemble Ongestreken van het Nederlands Jeugdorkest (NJO) je mee van het idyllische Franse platteland, naar de grote stad waar van alles gebeurt.
Speelpaleis-Het-Loo

Speelpaleis Het Loo

3 april 2021 - 26 september 2021

Waan je een prins of prinses in de mini-speeltuin Speelpaleis Het Loo!
Museumshop – winkel Entreegebouw 2020

Museumshop

3 april 2021 - 26 september 2021, Entreegebouw

In de Museumshop vind je allerlei producten, van keramiek tot thee.
Tickets Webshop