jouw sprookjE

jouw sprookjE op Paleis Het Loo

Paleis Het Loo is gesloten
closed

Paleis Het Loo is gesloten

Vanaf 30 maart zijn we BuitenGewoon Open. De tuinen, stallen en restaurants zijn dan geopend t/m 30 september. Het Stallenplein is met Kerst open van 15 december t/m 6 januari 2019.

Sluiten

24 juli - 22 augustus

Museum Paleis Het Loo organiseert deze zomer voor de jonge museumbezoekers de ‘Prinsen- & Prinsessendagen’. in 2018 op maar liefst 10 dagen; dinsdagen én woensdagen! Kom verkleed naar Paleis Het Loo, laat je schminken, versier je eigen kroon met edelstenen of maak een medaille. Ontmoet het koningspaar Willem III en Mary met hun hofhouding en neem plaats op een koninklijke troon.

De tuinen en stallen vormen het sprookjesachtige decor op de Prinsen- en Prinsessendagen. Een boordevol programma met allerlei gezellige kinderactiviteiten, leuk voor meisjes én jongens! Kinderen leren alles over het echte prinses zijn in de etiquette-les en bij het pijl- & boogschieten of croquet ontdekken de prinsen hun talenten! Ze ontmoeten het koningspaar Willem III en Mary met hun hofhouding en nemen plaats op een koninklijke troon.

toeslag

Voor de activiteiten geldt een toeslag van € 2,50 per kind in combinatie met een geldig entreebewijs. Ook is het mogelijk een koetsrit te maken. Voor volwassenen gelden de reguliere entreeprijzen. Verkleed komen mag, maar hoeft niet! Aanmelden niet nodig.

Kinderen met een museumkaart of tot en met 3 jr (die mee willen doen aan de activiteiten) betalen alleen de toeslag. Het ‘toeslagkaartje’ kan online worden besteld en betaald. Neem wel op de dag zelf ook de museumkaart mee!

Prijzen

Volwassene€ 7,50
Volwassene online€ 7,00
4 t/m 12 jaar, inclusief toeslag€ 5,00
toeslag Prinsessendag*€ 2,50
Gezinskaart, inclusief toeslag
(2 volw + max. 4 kinderen t/m 12 jaar)
€ 30,00
Ritje met koets (niet online verkrijgbaar)€ 1,00

* Prijs onder voorbehoud

zien & doen

Kinderatelier

Kinderatelier

30 maart - 30 september

Kinderen zijn dagelijks welkom in het Kinderatelier in de stallen op Paleis Het Loo. Hier komen ze van alles te weten over het werk van de koetsier, de chauffeur, de tuinvrouw en de architect.
Concours d’Élégance

Concours d’Élégance

29 juni - 1 juli

Van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli is het jaarlijkse Concours d’Élégance op Paleis Het Loo: hét internationale autoconcours voor klassieke en exclusieve auto’s.
Het dak op!

Het dak op!

30 maart - 30 september

Wilt u zicht op oud én nieuw? Bezoek dan het paleisdak met een schitterend uitzicht op de 17e eeuwse tuin aan de achterzijde en de vernieuwing aan de voorzijde.

Verkleden mag, hoeft niet!

Mary prinsessenjurk
€ 27,50
Mary prinsessenjurk

Mary prinsessenkroon
€ 9,95
Mary prinsessenkroon

Mary ring
€ 1,95
Mary ring
Webshop