pinksteR

pinksteR brocante

Gesloten tot 14 november Gesloten tot 14 nov

Tijdelijk gesloten

Paleis Het Loo is t/m 13 november gesloten. Het Stallenplein gaat open voor Spirit of Winter en Winterpaleis Het Loo. Het paleis is vanwege de verbouwing tot medio 2021 gesloten. Voor scholen zijn er altijd mogelijkheden.

19 mei - 21 mei

Pinksterbrocante

Het Stallenplein van Paleis Het Loo is het podium voor een bijzondere brocante fair. In samenwerking met Heerenlanden Events, specialist in brocante fairs, komen ruim veertig brocanteurs uit Nederland en België naar Paleis Het Loo. De kramen worden ingericht met uiteenlopende brocante; Victoriaans, stoer, romantisch of juist industrieel. Kom dus in het pinksterweekend vanaf 19 mei naar de Pinksterbrocante op Paleis Het Loo!

Tarieven

Voor de fair gelden de reguliere tarieven:
Volwassene (vanaf 13jr) € 7,50
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis                 Tickets

Er is geen speciaal Pinksterbrocante-ticket, u kunt naar binnen met een regulier entreeticket. Dit entreeticket geeft toegang tot de Pinksterbrocante, de tuinen, stallen, restaurants, het dak en de Oranje-wandeling.

Zoals altijd bij regulier tarief is de entree gratis voor: Museumkaarthouders, kinderen t/m 3 jaar, Vrienden van Paleis Het Loo, Vereniging Rembrandt en BankGiro Loterij VIP-KAART.

Openingstijden

Pinksterbrocante:
Zaterdag 19 mei: 10:00 - 17:00 uur
Zondag 20 mei: 10:00 - 17:00 uur
Maandag 21 mei: 10:00 - 16:30 uur

Aanvullend op de pinksterfair zijn er in de koetshuizen koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van dichtbij te bekijken.
Kinderen (van ca. 4 t/m 12 jaar) zijn welkom in het Kinderatelier voor onder andere het ontwerpen van een eigen moestuin of paleis!

Wat is open

Tuinen
Tuinen
Gesloten
Stallen
Stallen
Gesloten
Oranje-wandeling
Oranje-wandeling
Gesloten
Paleis
Paleis
Gesloten
Whitsun FairBrocante-Pfingstmarkt
Tickets Webshop