pinksteR brocante

Vanaf zaterdag weer open

Het Stallenplein is open vanaf 7 december voor Winterpaleis Het Loo (t/m 5 januari 2020). Het paleis is gesloten tot medio 2021.

30 mei 2020 - 1 juni 2020

Pinksterbrocante

Op het Stallenplein staat in het pinksterweekend een bijzondere brocante fair! In samenwerking met Heerenlanden Events komen ruim veertig brocanteurs uit Nederland en België naar Paleis Het Loo. De kramen zijn ingericht met uiteenlopende brocante; Victoriaans, stoer, romantisch of juist industrieel. Kom kijken en vind unieke items!

Pinksterbrocante Paleis Het Loo

Kinderwagenparade 10 juni

Op maandag 10 juni is er een Kinderwagenparade met nostalgische kinder- en poppenwagens. Zo is er bijvoorbeeld een Duitse kinderwagen uit 1900 te zien, een kinderwagen van Delft uit 1970 en een kinderwagen van Delft Cadillac.

Kinderwagenparade Pinksterbrocante Paleis Het Loo

Tarieven

Tijdens de Pinksterbrocante gelden onze reguliere tarieven:
Volwassene (vanaf 13jr) € 8,50
E-ticket: € 7,50
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 3,00

Zoals altijd is de entree gratis voor: Museumkaarthouders, kinderen t/m 3 jaar, Vrienden van Paleis Het Loo, Vereniging Rembrandt en BankGiro Loterij VIP-KAART.

Tickets

Er is geen speciaal Pinksterbrocante-ticket, u kunt naar binnen met een regulier entreeticket. Dit entreeticket geeft toegang tot de Pinksterbrocante, de tuinen, stallen, restaurants, het Paleisdak en de Oranje-wandeling.

TICKETS

Openingstijden

Zaterdag 8 juni: AFGELAST
Zondag 9 juni: 10:00 - 17:00 uur
Maandag 10 juni: 10:00 - 17:00 uur

Pinksterbrocante Paleis Het Loo (52)
koetshuizen stallenplein_Paleis Het Loo

Koetshuizen

Aanvullend op de pinksterfair zijn er in de koetshuizen koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van dichtbij te bekijken.
paleisreis kinderatelier

Kinderatelier

Kinderen (van ca. 4 t/m 12 jaar) zijn welkom in het Kinderatelier voor onder andere het ontwerpen van een eigen moestuin of paleis!

Wat is open

Tuinen
Tuinen
Gesloten
Stallen
Stallen
Open
Paleis
Paleis
Gesloten
Oranje-wandeling
Oranje-wandeling
Gesloten
Tickets