pinksteR

pinksteR brocante

Vanwege schoolvakantie geopend Vanwege schoolvakantie open

BuitenGewoon Open

Paleis Het Loo is BuitenGewoon Open. De stallen, tuinen, museumshop en de restaurants zijn geopend t/m 30 september. Het Stallenplein is met Kerst open van 15 december t/m 6 januari 2019. Het paleis is tot medio 2021 gesloten.

19 mei - 21 mei

Pinksterbrocante

Het Stallenplein van Paleis Het Loo is het podium voor een bijzondere brocante fair. In samenwerking met Heerenlanden Events, specialist in brocante fairs, komen ruim veertig brocanteurs uit Nederland en België naar Paleis Het Loo. De kramen worden ingericht met uiteenlopende brocante; Victoriaans, stoer, romantisch of juist industrieel. Kom dus in het pinksterweekend vanaf 19 mei naar de Pinksterbrocante op Paleis Het Loo!

Tarieven

Voor de fair gelden de reguliere tarieven:
Volwassene (vanaf 13jr) € 7,50
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis                 Tickets

Er is geen speciaal Pinksterbrocante-ticket, u kunt naar binnen met een regulier entreeticket. Dit entreeticket geeft toegang tot de Pinksterbrocante, de tuinen, stallen, restaurants, het dak en de Oranje-wandeling.

Zoals altijd bij regulier tarief is de entree gratis voor: Museumkaarthouders, kinderen t/m 3 jaar, Vrienden van Paleis Het Loo, Vereniging Rembrandt en BankGiro Loterij VIP-KAART.

Openingstijden

Pinksterbrocante:
Zaterdag 19 mei: 10:00 - 17:00 uur
Zondag 20 mei: 10:00 - 17:00 uur
Maandag 21 mei: 10:00 - 16:30 uur

Aanvullend op de pinksterfair zijn er in de koetshuizen koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van dichtbij te bekijken.
Kinderen (van ca. 4 t/m 12 jaar) zijn welkom in het Kinderatelier voor onder andere het ontwerpen van een eigen moestuin of paleis!

Wat is open

Tuinen
Tuinen
Open
Stallen
Stallen
Open
Oranje-wandeling
Oranje-wandeling
Open
Paleis
Paleis
Gesloten
Whitsun FairBrocante-Pfingstmarkt
Tickets Webshop