pinksteR

pinksteR brocante

Vandaag geopend Vandaag geopend

Open: Winterpaleis Het Loo

Tot en met 6 januari is het Stallenplein open als Winterpaleis Het Loo. Het paleis en de tuinen zijn gesloten. Voor scholen zijn er altijd mogelijkheden. Vanaf april weer BuitenGewoon Open!

8 juni 2019 - 10 juni 2019

Pinksterbrocante

Het Stallenplein van Paleis Het Loo is het podium voor een bijzondere brocante fair. In samenwerking met Heerenlanden Events, specialist in brocante fairs, komen ruim veertig brocanteurs uit Nederland en België naar Paleis Het Loo. De kramen worden ingericht met uiteenlopende brocante; Victoriaans, stoer, romantisch of juist industrieel. Kom dus in het pinksterweekend vanaf 19 mei naar de Pinksterbrocante op Paleis Het Loo!

Tarieven

Voor de fair gelden de reguliere tarieven:
Volwassene (vanaf 13jr) € 7,50
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50
Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis                 Tickets

Er is geen speciaal Pinksterbrocante-ticket, u kunt naar binnen met een regulier entreeticket. Dit entreeticket geeft toegang tot de Pinksterbrocante, de tuinen, stallen, restaurants, het dak en de Oranje-wandeling.

Zoals altijd bij regulier tarief is de entree gratis voor: Museumkaarthouders, kinderen t/m 3 jaar, Vrienden van Paleis Het Loo, Vereniging Rembrandt en BankGiro Loterij VIP-KAART.

Openingstijden

Pinksterbrocante:
Zaterdag 8 juni: 10:00 - 17:00 uur
Zondag 9 juni: 10:00 - 17:00 uur
Maandag 10 juni: 10:00 - 16:30 uur

Koetshuizen

Koetshuizen

Aanvullend op de pinksterfair zijn er in de koetshuizen koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van dichtbij te bekijken.
Kinderatelier

Kinderatelier

Kinderen (van ca. 4 t/m 12 jaar) zijn welkom in het Kinderatelier voor onder andere het ontwerpen van een eigen moestuin of paleis!

Wat is open

Stallen
Stallen
Open
Tuinen
Tuinen
Gesloten
Oranje-wandeling
Oranje-wandeling
Gesloten
Paleis
Paleis
Gesloten
Tickets Webshop