NJO Muziekzomer

GESLOTEN

Paleis Het Loo is gesloten vanwege Vernieuwing & Verbouwing. 

9 augustus 2019

NJO Muziekzomer

Op vrijdag 9 augustus is NJO Muziekzomer te gast bij Paleis Het Loo! Het zomerse concert start om 14.30 uur op het Stallenplein. De NJO Sinfonietta speelt een programma met maar liefst 32 musici!

Stallenplein_aanspanplaats

Programma

ProkofjevSymfonie nr. 1 in D, op. 25
VivaldiFagotconcert in G
Saint-SaënsIntroduction et Rondo Capriccioso, op. 28
BeethovenSymfonie nr.1 in C, op. 21

Tickets

Een regulier ticket voor Paleis Het Loo geeft ook toegang tot het NJO Muziekzomerconcert. Het concert op 9 augustus is onderdeel van een reeks concerten van het NJO, meer informatie op www.muziekzomer.nl.

KOOP TICKETS

Het concert

Young artist in residence Thomas Dulfer schittert in een prachtig fagotconcert van Vivaldi. Meesterviolist Alexander Sitkovetsky leidt al spelend het orkest en is ook solist in het zinderende Introduction et Rondo Capriccioso van Saint-Saëns. Daarnaast staan de ongeëvenaarde Klassieke symfonie’ van Prokofjev en de Eerste symfonie van Beethoven op het programma. NJO Sinfonietta is een bijzonder energiek ensemble, dat alle concerten staand speelt. Zo is niet alleen de dynamiek tussen de musici zelf optimaal, maar springen ook de vonken over op het publiek.

Alexander Sitkovetsky 2 – Vinci Ng – kleiner

Meesterviolist Alexander Sitkovetsky

Meet & Greet

Na afloop van het optreden zijn de musici beschikbaar voor een Meet & Greet, van 15:45 tot 16:30 uur. Stel in een informele setting vragen aan de muzikanten en bekijk de muziekinstrumenten van dichtbij!

Andere evenementen

20200426_Laatste zondag van de Maand_Paleis Het Loo_FotoMX-36_LR2

Muziek op Zondag

27 september

In het programma "A Frenchman in New York" neemt ensemble Ongestreken van het Nederlands Jeugdorkest (NJO) je mee van het idyllische Franse platteland, naar de grote stad waar van alles gebeurt.
1. rondleiding naar Floriskas en kwekerij_Paleis Het Loo_LR

September Tuinmaand

5 september 2019 - 29 september 2019

Neem op donderdag of vrijdag een kijkje achter de schermen! Ga op pad met de tuinbaas naar de Floriskas, kwekerij en de olifantenschuur.
Paleis Het Loo vanuit de Benedentuin in augustus 2020

Paleistuinen

3 april 2021 - 26 september 2021

Bewonder de 17e-eeuwse, barokke paleistuinen vol fonteinen, parterres, beelden en bijzondere beplanting.
Tickets Webshop