NJO

NJO Muziekzomer

BuitenGewoon Open

Het Stallenplein en de paleistuinen zijn weer BuitenGewoon Open t/m 29 september! Het paleis is gesloten tot medio 2021.

9 augustus

NJO Muziekzomer

Op 9 augustus is NJO Muziekzomer te gast bij Paleis Het Loo! Het zomerse concert start om 14.30 uur op de Aanspanplaats bij het Stallenplein. De NJO Sinfonietta speelt met maar liefst 32 musici een groots programma.

Young artist in residence Thomas Dulfer zal schitteren in een prachtig fagotconcert van Vivaldi. Meesterviolist Alexander Sitkovetsky leidt al spelend het orkest en is ook solist in het zinderende Introduction et Rondo Capriccioso van Saint-Saëns. Daarnaast staan de ongeëvenaarde Klassieke symfonie’ van Prokofjev en de Eerste symfonie van Beethoven op het programma. NJO Sinfonietta is een bijzonder energiek ensemble, dat alle concerten staand speelt.  Zo is niet alleen de dynamiek tussen de musici zelf optimaal, maar springen ook de vonken over op het publiek.

Meesterviolist Alexander Sitkovetsky

Het programma

Prokofjev - Symfonie nr. 1 in D, op. 25
Vivaldi - Fagotconcert in g
Saint-Saëns - Introduction et Rondo Capriccioso, op. 28
Beethoven - Symfonie nr.1 in C, op. 21

Tarieven

Een regulier ticket voor Paleis Het Loo geeft ook toegang tot het NJO concert. Het concert op 9 augustus is onderdeel van een reeks concerten van het NJO, meer informatie op www.muziekzomer.nl.

Tickets Webshop