Muziek op zondag

Muziek op zondag

GESLOTEN

Paleis Het Loo is gesloten vanwege Vernieuwing & Verbouwing. STEUN PALEIS HET LOO

27 september

Muziek op zondag

Op de laatste zondag van dit buitenseizoen speelt het muziekensemble om zowel 12:00 uur als 14:00 uur bij de Colonnades achterin de tuinen. De concerten duren ongeveer één uur en zijn geïnspireerd op de prachtige omgeving en de periode waarin de tuinen zijn ontworpen. Bij slecht weer kan dit verplaatst worden naar de stallen.

Muziek op zondag

Data & Programma

27 september: NJO met A Frenchman in New York
Waarnaar zoekt een Europeaan overzee? Naar hetzelfde als een Amerikaan in Parijs? In het programma "A Frenchman in New York" neemt ensemble Ongestreken van het Nationaal Jeugdorkest (NJO) je mee van het idyllische Franse platteland, naar de grote stad waar van alles gebeurt. Je hoort muziek van Maurice Ravel en George Gershwin, die elkaar zowel in Parijs als in New York ontmoetten en inspireerden, en Debussy, die een enorme inspiratiebron was voor Gershwins An American in Paris.

Te zien & doen

uitgelicht-2020-roots-in-the-woods-ritw

Roots in the Woods

26 september - 27 september

Muziek, theater en avontuurlijke kinderactiviteiten met de vertrouwde festivalsfeer op Paleis Het Loo!
Koning en de Kunstenaar – onderwijs Paleis Het Loo_FotoMX-41

The Garden of Earthly Worries

3 april 2021 - 26 september 2021

‘The Garden of Earthly Worries’ is een presentatie van vier imposante eigentijdse sculpturen naar ontwerp van de architect Daniel Libeskind.
Dieren van Oranje stallen

Dieren van Oranje

3 april 2021 - 26 september 2021

Van schoothondje tot olifant… In ‘Dieren van Oranje’ wordt met foto’s, films, prenten en verrassende verhalen de bijzondere band geïllustreerd tussen de Oranjes en hun dieren.
Tickets Webshop