klassieke

klassieke klanken

BuitenGewoon Open

Het Stallenplein en de paleistuinen zijn weer BuitenGewoon Open t/m 29 september! Het paleis is gesloten tot medio 2021.

28 juli - 29 september

Muziek op zondag

Iedere laatste zondag van de maand speelt een ander klassiek muziekensemble om 11:00 uur bij de stallen en om 14:00 uur bij de Colonnades achterin de tuinen. De concerten duren ongeveer één uur en zijn geïnspireerd op de prachtige omgeving en de periode waarin de tuinen zijn ontworpen.

Data in 2019

  • zondag 30 juni
  • zondag 28 juli
  • zondag 25 augustus
  • zondag 29 september

Voor alle concerten gelden de reguliere entreetarieven. Een ticket geeft ook toegang tot het Stallenplein, paleisdak, de paleistuin en Oranje-wandeling.

Nederlandse Bach Vereniging

Zien & doen

Het dak op!

Het dak op!

2 april - 29 september

Wil je zicht op oud én nieuw? Bezoek dan het paleisdak met een schitterend uitzicht op de 17e-eeuwse tuin aan de achterzijde en de vernieuwing aan de voorzijde.
BuitenGewoon Bloeiend

BuitenGewoon Bloeiend

2 april - 29 september

De 17e eeuw wordt even losgelaten en u ziet in de paleistuinen ook planten die pas in de 18e, 19e of 20e eeuw hun weg vonden naar Nederlandse tuinen. Een unieke, nieuwe ervaring!
The Garden of Earthly Worries

The Garden of Earthly Worries

2 april - 29 september

‘The Garden of Earthly Worries’ is een presentatie van vier imposante eigentijdse sculpturen naar ontwerp van de architect Daniel Libeskind.
Tickets Webshop