Muziek op zondag

Muziek op zondag

We zijn gesloten

Het Stallenplein is weer geopend tijdens de buitenfair Spirit of Winter (13-17 november) en Winterpaleis Het Loo (vanaf 7 december). Het paleis is gesloten tot medio 2021.

28 september - 29 september

Muziek op zondag

Iedere laatste zondag van de maand speelt een ander klassiek muziekensemble om 12:00 uur en om 14:00 uur bij de Colonnades achterin de tuinen. De concerten duren ongeveer één uur en zijn geïnspireerd op de prachtige omgeving en de periode waarin de tuinen zijn ontworpen.

Muziek op zondag

Komende data

In het laatste weekend van september zijn er ook op zaterdag 28 september twee concerten. De laatste Muziek op Zondag is op 29 september. Dat is tevens de laatste dag dat de paleistuinen geopend zijn.

Programma

28 september:
Samuele's band (7 musici)

29 september:
Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet in samenwerking met Stichting Paleisconcerten

Te zien & doen

Rode sculptuur Libeskind

The Garden of Earthly Worries

31 maart 2020 - 30 september 2020

‘The Garden of Earthly Worries’ is een presentatie van vier imposante eigentijdse sculpturen naar ontwerp van de architect Daniel Libeskind.
Kinderatelier op Paleis Het Loo_Foto Petra Groeneboom

Kinderatelier

13 november - 17 november

Bezoek het Kinderatelier in de stallen en kom van alles te weten over het werk van de koetsier, de chauffeur, de tuinvrouw en de architect!
Spirit of Winter op het Stallenplein van Paleis Het Loo

Spirit of Winter

13 november - 17 november

Doe winterse inspiratie op bij deze buitenfair op het Stallenplein! Ruim 150 stands met producten van mode & interieur tot hapjes en drankjes.
Tickets Webshop