Lunch &

Lunch & lezing

BuitenGewoon Open

Het Stallenplein en de paleistuinen zijn weer BuitenGewoon Open t/m 29 september! Het paleis is gesloten tot medio 2021. Vanwege een besloten evenement is het Stallenplein gesloten op 22 juni.

9 mei, van 11:30 tot 13:00, de Balzaal

The Garden of Earthly Worries

‘The Garden of Earthly Worries’ is een tentoonstelling bestaande uit vier hedendaagse sculpturen die speciaal voor Paleis Het Loo zijn ontworpen door architect en kunstenaar Daniel Libeskind. De beelden symboliseren de schadelijke bijproducten van ons menselijk handelen die van invloed zijn op de natuur en hiermee plaatst Libeskind een spannend contrast in de barokke tuin.

Lezing & lunch

Tuinconservator Renske Ek en Clusterhoofd Publiek & Programma Marieke Berendsen vertellen tijdens een speciale lezing op donderdag 9 mei over de betekenis van de sculpturen, de combinatie met de paleistuin en over de totstandkoming van deze tentoonstelling. Deze lezing duurt ruim een uur en is inclusief een lunchpakketje. Naast een ticket voor de lezing heeft u een geldig entreebewijs voor Paleis Het Loo nodig.

Lunchlezing

*UPDATE: tickets voor de lunchlezing zijn uitverkocht!

Voor de lunchlezing, inclusief lunchpakketje, betaalt u €10,-. U dient daarnaast in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs voor Paleis Het Loo.

De lezing begint om 12:00 uur, inloop vanaf 11:30 uur.

Entree Paleis Het Loo

Ticket kassa8,50
E-ticket7,50
Museumkaart*Gratis

*Museumkaarthouders, Vrienden van Paleis Het Loo, Vereniging Rembrandt, BankGiro Loterij VIP-KAART en Vrienden van het Joods Cultureel Kwartier hebben op 9 mei gratis entree voor Paleis Het Loo, maar hebben wel een ticket voor de lunchlezing nodig.

Tickets Webshop