Lunch & Lezing

BuitenGewoon Open

De stallen en tuinen zijn BuitenGewoon Open t/m 29 september! Het paleis is gesloten tot medio 2021.

10 september, van 11:30 tot 13:00

The Garden of Earthly Worries

‘The Garden of Earthly Worries’ is een tentoonstelling bestaande uit vier hedendaagse sculpturen die speciaal voor Paleis Het Loo zijn ontworpen door architect en kunstenaar Daniel Libeskind. De beelden symboliseren de schadelijke bijproducten van ons menselijk handelen die van invloed zijn op de natuur en hiermee plaatst Libeskind een spannend contrast in de barokke tuin.

gele sculptuur Libeskind

Lezing & lunch

Wegens succes wordt de lezing van 9 mei herhaald op 10 september!
Tuinconservator Renske Ek en Clusterhoofd Publiek & Programma Marieke Berendsen vertellen tijdens de lezing op dinsdag 10 september over de betekenis van de sculpturen, de combinatie met de paleistuin en over de totstandkoming van deze tentoonstelling. Deze lezing duurt ruim een uur en is inclusief een lunchpakketje. Naast een ticket voor de lezing heb je een geldig entreebewijs voor Paleis Het Loo nodig.

Lunchlezing Balzaal

Lunchlezing

Voor de lunchlezing, inclusief lunchpakketje, betaal je €12,50. Je dient daarnaast in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs voor Paleis Het Loo.

De lezing begint om 12:00 uur, inloop is vanaf 11:30 uur.

KOOP TICKETS

Entree Paleis Het Loo

Ticket kassa8,50
E-ticket7,50
Museumkaart*Gratis

*Museumkaarthouders, Vrienden van Paleis Het Loo, Vereniging Rembrandt en BankGiro Loterij VIP-KAART hebben op 10 september gratis entree voor Paleis Het Loo, maar hebben wel een ticket voor de lunchlezing nodig.

Tickets Webshop