koninklijke beroepen

Gesloten

In verband met het Coronavirus zijn de stallen en paleistuinen vooralsnog gesloten. Het paleis is gesloten tot medio 2021 vanwege Vernieuwing & Verbouwing.

2 juni - 30 september

Kinderatelier

Het Kinderatelier bevindt zich in de stallen. Kom van alles te weten over het werk van tuinvrouw Roos, koetsier Dirk, chauffeur Frits en architect Puck.

Kinderatelier op Paleis Het Loo_Foto Petra Groeneboom

Beroepen in het paleis

Kennismaken en knutselen!
In de tijd dat Paleis Het Loo werd bewoond door de Oranjes, was er veel personeel. Zoals o.a. lakeien, keukenpersoneel, dienstmeisjes en zelfs een klokkenbewaarder! In de stallen werkten een stalmeester, koetsiers, stalknechten en een hoefsmid. En later kwamen er chauffeurs bij.
Paleisreis Aan de Slag_Kinder-atelier op Paleis Het Loo (19)

Voor het hele gezin

Familieactiviteit
Het verhaal van de vier beroepen met de quizzen en de electrospellen is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook interessant voor volwassenen. Daarom is in het atelier een beeldverhaal over de geschiedenis van de beroepen te zien. Kortom: het atelier is voor het hele gezin.
Kinderen aan het schaatsen op de ijsbaan

Kerstvakantie

Winterpaleis Het Loo
Een verrassend kerstvakantie uitje met activiteiten voor het hele gezin. Het Stallenplein is omgetoverd tot een winterse wereld met een prachtig aangeklede Aanspanplaats, theatertours en volop schaatspret op de ijsbaan! Tijdens 1e en 2e Kerstdag geopend.
High tea voor kinderen 2_ Paleis Het Loo

Wat is vandaag open

Tuinen
Tuinen
Gesloten
Stallen
Stallen
Gesloten
Paleis
Paleis
Gesloten
Oranje-wandeling
Oranje-wandeling
Gesloten

Zien & doen

Cadillac van Wilhelmina

Stallen & Koetshuizen

2 juni - 30 september

Het Stallenplein bevindt zich direct na de entree. In de Koetshuizen zie je de koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van dichtbij!
BuitenGewoon Bloeiend_ tuin_Zomer_Delfts blauw_Paleis Het Loo3_LR

Blauw & Bont

2 juni - 30 september

Er zijn bijzondere Delfts blauwe tuinvazen te zien. De originelen zijn in de 17e eeuw gemaakt voor Koning-Stadhouder Willem III en Koningin Mary.
Dieren van Oranje stallen

Dieren van Oranje

2 juni - 30 september

Van schoothondje tot olifant… In ‘Dieren van Oranje’ wordt met foto’s, films, prenten en verrassende verhalen de bijzondere band geïllustreerd tussen de Oranjes en hun dieren.
Tickets Webshop