het dak op!

het dak op!

Vandaag geopend: 10:00 - 17:00

30 maart - 30 september

U kunt het dak op

Het paleis is gesloten, maar het dak blijft via een bouwlift aan de buitenzijde toegankelijk waardoor u een schitterend uitzicht heeft op de bouwplaats aan de voorzijde en paleistuinen aan de achterzijde.

Het paleisdak is tijdens BuitenGewoon Open dagelijks opengesteld voor publiek. Via een lift aan de zijkant van het paleis is het dak toegankelijk voor een uitzicht op oud èn nieuw! Aan de voorzijde heeft u goed zicht op de bouwwerkzaamheden en aan de achterkant ziet u de 17e-eeuwse paleistuinen: een gebied van zes hectare, omsloten door het bosrijke paleispark. Op het dak staan informatieborden voor een toelichting op het uitzicht. Naast de lift is het ook mogelijk om de trap naar het dak te nemen.

De lift naar het dak is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en buggy’s vanwege de veiligheid.

Zien & doen

Museumweek

Museumweek

10 april - 15 april

Wij doen mee aan de Nationale Museumweek. Er zijn gratis rondleidingen, 'Dieren van Oranje' en vanaf het paleisdak een uniek zicht op de bouwwerkzaamheden.
Kinderatelier

Kinderatelier

30 maart - 30 september

Kinderen zijn dagelijks welkom in het Kinderatelier in de stallen op Paleis Het Loo. Hier komen ze van alles te weten over het werk van de koetsier, de chauffeur, de tuinvrouw en de architect.
Dieren van Oranje

Dieren van Oranje

30 maart - 30 september

In de kleine presentatie ‘Dieren van Oranje’ wordt met foto’s, prenten en verhalen de band geïllustreerd tussen de Oranjes en hun dieren.
Rooftop viewAuf das Dach!
Tickets Webshop