familie

familie rondleiding

BuitenGewoon Open

Het Stallenplein en de paleistuinen zijn weer BuitenGewoon Open t/m 29 september! Het paleis is gesloten tot medio 2021.

25 juli - 22 augustus

Familierondleiding

Op vijf donderdagen in de zomervakantie kunnen kinderen met hun (groot)ouders mee met de nieuwe familierondleiding! We maken een wandeling door de paleistuin waar we van alles tegenkomen: fonteinen, mooie bloemen en wel heel bijzondere beelden.

De familierondleiding vertrekt vanaf het Stallenplein. Hier stappen jullie in de pendelbus naar de tuinen. Uiteraard gaan we ook even het dak op om de tuinen vanaf grote hoogte te bekijken! Omdat de rondleiding eindigt in de tuinen en niet terugkomt naar het Stallenplein vragen wij ouders om gezellig mee te gaan met deze rondleiding.

Praktische informatie

  • donderdag 25 juli, 1, 8, 15 en 22 augustus
  • de rondleiding start om 11.00 en 13.00 uur vanaf het Stallenplein en duren 45 minuten
  • haal je gratis ticket op bij de Kiosk op het Stallenplein

Tarieven

Met een regulier ticket voor Paleis Het Loo mag je gratis meedoen aan de familierondleiding. Een gezinskaart geeft bovendien extra korting op je entree!

Zien & doen

Kinderatelier

Kinderatelier

2 april - 29 september

Kinderen zijn altijd welkom in het Kinderatelier in de stallen. Kom van alles te weten over het werk van de koetsier, de chauffeur, de tuinvrouw en de architect!
Prinsen- & Prinsessendagen

Prinsen- & Prinsessendagen

23 juli - 21 augustus

Beleef jouw sprookje op Paleis Het Loo met een programma boordevol activiteiten voor kinderen! Op dinsdag en woensdag in de zomervakantie.
Het dak op!

Het dak op!

2 april - 29 september

Wil je zicht op oud én nieuw? Bezoek dan het paleisdak met een schitterend uitzicht op de 17e-eeuwse tuin aan de achterzijde en de vernieuwing aan de voorzijde.
Tickets Webshop