muziek

muziek in de paleistuinen

Vandaag Spirit of Winter Vandaag open

Tijdelijk geopend

Het Stallenplein is t/m 18 november geopend tijdens Spirit of Winter. Vanaf 15 december begint Winterpaleis Het Loo. Het paleis en de tuinen zijn gesloten. Voor scholen zijn er altijd mogelijkheden. Vanaf april weer BuitenGewoon Open!

30 september, om 14:00

Een vrolijke noot

In de tuinen van Paleis Het Loo kan iedere bezoeker ten volle genieten van de rust en schoonheid van dé barokke tuin van Nederland. Op elke laatste zondag van de maand doen we daar een goed in het gehoor liggende schep bovenop: een vrolijke noot op de zondagmiddag. Tussen 14.00 en 16.00 uur speelt maandelijks een ander klassiek muziekensemble bij de Colonnades achterin de paleistuinen. De ensembles zijn geïnspireerd door de prachtige omgeving en de periode waarin de tuinen zijn ontworpen, de 16e en 17e eeuw.

Programma

Elke laatste zondag van de maand is er van 14.00 - 16.00 uur een vrolijke noot in de paleistuinen. Komende zondag is het de laatste keer in 2018!

Zondag 30 september 2018
Koper-ensemble van de Fanfare ’Bereden Wapens‘ onder leiding van dirigent (huzaar) Ralf Schreurs.
Repertoire: Klassiek / licht klassiek

Laatste weekend!

Laatste weekend!

Zien & doen

Het dak op!

Het dak op!

30 maart - 30 september

Wilt u zicht op oud én nieuw? Bezoek dan het paleisdak met een schitterend uitzicht op de 17e-eeuwse tuin aan de achterzijde en de vernieuwing aan de voorzijde.
BuitenGewoon Bloeiend

BuitenGewoon Bloeiend

30 maart - 30 september

De tuin bloeit volop! Prachtige bloemen, Delfts Blauw en een geweldig uitzicht vanaf het paleisdak!
September Tuinmaand

September Tuinmaand

6 september - 30 september

Neem tijdens de September Tuindagen op donderdag en vrijdag een kijkje achter de schermen! Ga op pad met de tuinbaas naar de Floriskas, kwekerij en de olifantenschuur.
Tickets Webshop