autofeest

autofeest voor liefhebbers

Vandaag geopend: 10:00 - 17:00

29 juni - 1 juli

Concours d'Élégance

Het Stallenplein en de paleislaan van museum Paleis Het Loo zijn van vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli het decor voor het Concours d’Élégance, hét internationale autoconcours voor klassieke en exclusieve auto’s. Het auto evenement begint dit jaar al op vrijdag om 12.00 uur, met o.a. een college over het iconische merk Porsche door tweevoudig Le Mans winnaar Gijs van Lennep en Nederlands auto ontwerper Harm Lagaaij.

Circa 70 klassiekers uit binnen- en buitenland strijden om de titel ‘Best of Show 2018’. Een internationale vakjury beoordeelt de auto’s op elegantie, originaliteit, restauratie en presentatie. Op de paleislaan wordt de Classic Sprint gehouden met historische auto's, zeker 10 autoimporteurs zijn aanwezig en gerenommeerde automerken showen hun ‘latest & greatest’.

Tickets

Paleis Het Loo is van 29 juni t/m 1 juli 2018 uitsluitend te bezoeken met een ticket voor het Concours d’Élégance. Dit ticket geeft toegang tot Paleis Het Loo BuitenGewoon Open met het Stallencomplex, paleisdak, de tuinen en Oranje-wandeling. De stallen bieden onderdak aan een tiental Koninklijke auto’s; Austin Sheerline, Mercedes 300 Cabriolet, Cadillac Convertible Sedan en Minerva AC. Info en tickets via: concourselegance.com.

Zien & doen

Hemelvaartsdag-concert

Hemelvaartsdag-concert

10 mei

Op Hemelvaartsdag is er een bijzonder concert op het Stallenplein, zangeres Jolien Thijs wordt dan begeleid door fanfare ‘Bereden Wapens’.
Koninklijke PK’s

Koninklijke PK’s

9 juni - 10 juni

Op 9 en 10 juni vormen de stallen het decor voor Koninklijke PK's. Kijk mee met het Koninklijk Staldepartement uit Den Haag en zie de paarden, rijtuigen en auto’s van dichtbij.
Blauw & Bont

Blauw & Bont

1 juni - 30 september

Op Paleis Het Loo zijn bijzondere Delfts blauwe tuinvazen te zien. Vervaardigd naar voorbeeld van originelen, die in de 17e eeuw zijn gemaakt voor Koning-Stadhouder Willem III en Koningin Mary.
Concours d'ÉléganceConcours d'Élégance
Tickets Webshop