Hemelvaart

Hemelvaart concert

BuitenGewoon Open

Het Stallenplein en de paleistuinen zijn weer BuitenGewoon Open t/m 29 september! Van 20 t/m 26 mei is de presentatie Dieren van Oranje niet te zien i.v.m. aanwezigheid van de paarden van het Koninklijk Staldepartement. Het paleis is gesloten tot medio 2021.

30 mei, van 14:30 tot 16:30, Stallenplein

Hemelvaartsdag

Het Orkest Koninklijke Marechaussee, onder leiding van Kapitein Peter Kleine Schaars, geeft een Hemelvaartsdagconcert op het Stallenplein. Een vierstemmige vocalpopgroep, de Meisjes met de Wijsjes, zingt onder begeleiding van het orkest een gevarieerd programma Nederlandstalige liedjes. Aanvang van het concert is om 14.30 uur bij de stallen. Voor dit speciale concert op deze nationale feestdag gelden de reguliere entreetarieven.

Muziek-programma

14.30 uur aanvang concert (deel 1)
15.15 uur pauze
15.45 uur aanvang concert (deel 2)
16.30 uur einde concert
17.00 uur sluiting museum

TICKETS

Meer zien & doen

Muziek op Zondag

Muziek op Zondag

26 mei - 29 september

Elke laatste zondag van de maand klinken er klassieke klanken! Maandelijks een ander muziekensemble bij de Colonnades in de tuin en op het Stallenplein.
Koninklijke PK’s

Koninklijke PK’s

25 mei - 26 mei, Stallenplein

Het Koninklijk Staldepartement geeft jou de unieke mogelijkheid om de koninklijke paarden, rijtuigen en auto’s van dichtbij te bekijken!
Het dak op!

Het dak op!

2 april - 29 september

Wilt u zicht op oud én nieuw? Bezoek dan het paleisdak met een schitterend uitzicht op de 17e-eeuwse tuin aan de achterzijde en de vernieuwing aan de voorzijde.
Tickets Webshop