Brocante fair

2 juli 2021 - 4 juli 2021

Brocante Fair

In samenwerking met Heerenlanden Events staan brocanteurs op het Stallenplein en in de tuinen van Paleis Het Loo. De kramen zijn ingericht met uiteenlopende brocante; Victoriaans, stoer, romantisch. Kom kijken en vind unieke items!
Tickets
Vanwege corona-maatregelen zijn wij verplicht onze bezoekers te registreren. Koop je tickets van tevoren online, dit voorkomt filevorming bij de entree. 

KOOP TICKETS

Transportervice tuinen: vraag bij aankoop van grote items om transportservice bij de verkoper. Je gekochte artikelen worden naar het Stallenplein gebracht, waar je deze aan het einde van je bezoek kan ophalen.

Muziek, fotografie en verhalen

Het muzikale trio Jolie Coeur loopt over het terrein en speelt Franse chansons. Op zaterdag en zondag maakt de 'ouderwetse fotograaf' de leukste portretten op polaroid. Bij de gouden lijsten maak je zelf de mooiste foto's. Ook staan er Vertelpodia waar verhalen worden verteld over de tuinen en stallen.

PLATTEGROND

Ouderwetse_fotograaf

Zien & doen

zomerdagen verhalenpodia Emma

Vertelpodia

20 augustus 2021 - 26 september 2021

Elk weekend. We vertellen verhalen over de bijzondere auto’s en rijtuigen én leuke weetjes over de mooie, 17e eeuwse Paleistuin.
koetshuizen stallenplein_Paleis Het Loo

Stallen & Koetshuizen

5 juni 2021 - 19 september 2021

Het Stallenplein bevindt zich direct na de entree. In de Koetshuizen zie je de koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van dichtbij!
High tea vanaf 2 personen

High tea

19 mei 2021 - 26 september 2021, PHG

Geniet van een royale high tea in de Prins Hendrik Garage. Reserveren vanaf 2 personen.
Tickets Webshop