Brocante fair

TUINEN EN STALLEN OPEN

De tuinen & het Stallenplein zijn open! Het paleis is gesloten. CORONA MAATREGELEN

2 juli - 4 juli

Brocante Fair

In samenwerking met Heerenlanden Events staan brocanteurs op het Stallenplein en in de tuinen van Paleis Het Loo. De kramen zijn ingericht met uiteenlopende brocante; Victoriaans, stoer, romantisch. Kom kijken en vind unieke items!

KOOP TICKETS

Transportervice tuinen: vraag bij aankoop van grote items om transportservice bij de verkoper. Je gekochte artikelen worden naar het Stallenplein gebracht, waar je deze aan het einde van je bezoek kan ophalen.

In verband met corona-maatregelen kan het zijn dat activiteiten en evenementen niet of in aangepaste vorm plaatsvinden. Kijk daarom altijd voorafgaand aan je bezoek op de site voor de actuele informatie.

Muziek, fotografie en verhalen

Het muzikale trio Jolie Coeur loopt over het terrein en speelt Franse chansons. Op zaterdag en zondag maakt de 'ouderwetse fotograaf' de leukste portretten op polaroid. Bij de gouden lijsten maak je zelf de mooiste foto's. Ook staan er Vertelpodia waar verhalen worden vertelt over de tuinen en stallen.

PLATTEGROND

Ouderwetse_fotograaf

Zien & doen

zomerdagen verhalenpodia Emma

Vertelpodia

26 juni - 26 september, weekenden

Elk weekend en in schoolvakanties. We vertellen verhalen over de bijzondere auto’s en rijtuigen én leuke weetjes over de mooie, 17e eeuwse Paleistuin.
koetshuizen stallenplein_Paleis Het Loo

Stallen & Koetshuizen

5 juni - 26 september

Het Stallenplein bevindt zich direct na de entree. In de Koetshuizen zie je de koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van dichtbij!
High tea vanaf 2 personen

High tea

19 mei - 26 september, PHG

Geniet van een royale high tea in de Prins Hendrik Garage. Reserveren vanaf 2 personen.
Tickets Webshop