Feesten & vergaderen

Een evenement bij de stallen of Paleistuin organiseren? Wij denken graag met je mee.

VORSTELIJKE ONTVANGST

Paleis Het Loo is een prachtige locatie voor een vorstelijke ontvangst. Er zijn diverse ruimtes, geschikt voor grote en kleine gezelschappen met een uitgebreide keuze aan cateringopties. Van bruiloft of feest tot vergadering en evenement, een passende locatie vind je op Paleis Het Loo.

Locaties

Aanspanplaats_foto Classic Events

Aanspanplaats

capaciteit: maximaal 500 personen
Tot in de jaren '60 werden op deze authentieke Aanspanplaats de paarden voor de rijtuigen gespannen. Deze locatie kan worden omgetoverd tot een verwarmde en afgesloten sfeervolle dinerzaal.
grand café Prins Hendrik Garage

Prins Hendrik Garage

capaciteit diner: 80 personen borrel/buffet: 140 personen
Ooit werden in deze voormalige autogarage de koninklijke voertuigen onderhouden, nu vormt dit restaurant met uitzicht op het stallencomplex een prachtige gelegenheid voor lekker eten & drinken.
Wilhelmina prive 053

Tuigenkamer

capaciteit presentatie: 30 personen, vergadering: 16 personen
Je ruikt nog de geur van het leer in deze tuigenkamer, waar vroeger de prachtige tuigen en de zadels hingen. Geef je presentatie of vergader in deze unieke ruimte waar het heden en het verleden naadloos met elkaar verbonden zijn.
Kim Nederland, foto Marnix Klooster (21)

Paleistuinen

capaciteit: op aanvraag
De barokke tuinen van Paleis Het Loo met fonteinen en parterres vormen de ideale locatie voor een uniek event. Natuurlijk behoort het plaatsen van een tent tot de mogelijkheden. Ook de Colonnades vormen een fijne overdekte plek.

Colonnades

capaciteit: 100 personen
Vanaf de Colonnades heb je prachtig uitzicht over de tuinen en het paleis. Het is ook dé ideale plek voor een bruiloftsceremonie. Onder de Colonnades kun je natuurlijk ook een borrel of bijeenkomst organiseren.
Trap GrandFoyer naar paleis

Vanaf heropening

capaciteit: op aanvraag
De Balzaal en de Grand Foyer zullen na heropening beschikbaar zijn voor een grootse ontvangst. Deze indrukwekkende ruimtes zijn geschikt voor grote groepen.

Reservering & informatie

  • Indien van toepassing
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie

Mogen we met je meedenken over de mogelijkheden? Neem contact op met Reserveringen via 31 (0)55 577 24 00 of info@paleishetloo.nl.

Fotoreportage_ Trouwen op Paleis Het Loo _ IMGL1469

Trouwen

Trouwen op Het Loo of prachtige foto's laten maken.
PHL_ZakelijkeMarkt_Plattegrond

Plattegrond

Klik op de plattegrond en zie welke locatie zich waar bevindt.
2020-09-21-werkbezoek-minister-OCW

Vernieuwing & Verbouwing

De komende jaren werkt Paleis Het Loo aan een grootscheepse vernieuwing en verbouwing. Vanaf 2022 is het paleis weer toegankelijk voor het publiek en voor feesten & ontvangsten.
Tickets Webshop