trouwen

trouwen op Paleis Het Loo

Gesloten tot 14 november Gesloten tot 14 nov

Tijdelijk gesloten

Paleis Het Loo is t/m 13 november gesloten. Het Stallenplein gaat open voor Spirit of Winter en Winterpaleis Het Loo. Het paleis is vanwege de verbouwing tot medio 2021 gesloten. Voor scholen zijn er altijd mogelijkheden.

Trouwen op Het Loo

Trouwen voor de wet op Paleis Het Loo was voorheen uitsluitend voorbehouden aan de Koninklijke Familie. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden!

Trouwreportage

Ook indien u niet op Paleis Het Loo elkaar het jawoord geeft, kunnen jullie van de prachtige locatie gebruik maken om trouwfoto’s te maken (tijdens openingstijden). Het paleis is gesloten, maar de tuinen en stallen zijn toegankelijk. Reserveren is niet noodzakelijk, u heeft wel een geldig entreeticket nodig.

HUWELIJKSCERMONIE

Trouwen op Het Loo is mogelijk van april t/m september op dinsdag en vrijdag met uitzondering van zondag. Een huwelijksplechtigheid op Paleis Het Loo is mogelijk vanaf € 8.000,- exclusief catering.

Buiten openingstijden

In verband met de verbouwing is het niet meer mogelijk om vóór het hek van het paleis foto’s te maken. Ook de stallen en tuinen zijn dan niet toegankelijk. Voor informatie over het maken van foto’s bij de vijvers in het paleispark verwijzen wij u naar Kroondomein Het Loo.

Tickets Webshop