trouwen

trouwen op Paleis Het Loo

BuitenGewoon Open

Het Stallenplein en de paleistuinen zijn weer BuitenGewoon Open t/m 29 september! Het paleis is gesloten tot medio 2021. Vanwege een besloten evenement is het Stallenplein gesloten op 22 juni.

Trouwen op Het Loo

Trouwen voor de wet op Paleis Het Loo was voorheen uitsluitend voorbehouden aan de Koninklijke Familie. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden!

Trouwreportage

Ook indien u niet op Paleis Het Loo elkaar het jawoord geeft, kunnen jullie van de prachtige locatie gebruik maken om trouwfoto’s te maken (tijdens openingstijden). Het paleis is gesloten, maar de tuinen en stallen zijn toegankelijk. Reserveren is niet noodzakelijk, u heeft wel een geldig entreeticket nodig.

HUWELIJKSCERMONIE

Trouwen op Het Loo is mogelijk van april t/m september op dinsdag en vrijdag. Een huwelijksplechtigheid op Paleis Het Loo is mogelijk vanaf € 8.000,- exclusief catering.

Buiten openingstijden

Buiten openingstijden kunt u geen foto's maken op Paleis Het Loo. In verband met de verbouwing is het niet meer mogelijk om voor het hek van het paleis foto’s te maken. Voor informatie over het maken van foto's bij de vijvers in het paleispark verwijzen wij u naar Kroondomein Het Loo.

Tickets Webshop