trouwen op Paleis Het Loo

We zijn gesloten

Het Stallenplein is weer geopend tijdens de buitenfair Spirit of Winter (13-17 november) en Winterpaleis Het Loo (vanaf 7 december). Het paleis is gesloten tot medio 2021.

Trouwen op Het Loo

Trouwen voor de wet op Paleis Het Loo was voorheen uitsluitend voorbehouden aan de Koninklijke Familie. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden!

Trouwreportage

Ook indien u niet op Paleis Het Loo elkaar het jawoord geeft, kunnen jullie van de prachtige locatie gebruik maken om trouwfoto’s te maken (tijdens openingstijden). Het paleis is gesloten, maar de tuinen en stallen zijn toegankelijk. Reserveren is niet noodzakelijk, u heeft wel een geldig entreeticket nodig.

Fotoreportage_ Trouwen op Paleis Het Loo _ IMGL1465
Fotoreportage_ Trouwen op Paleis Het Loo _ IMGL1747

HUWELIJKSCERMONIE

Trouwen op Het Loo is mogelijk van april t/m september op dinsdag en vrijdag. Een huwelijksplechtigheid op Paleis Het Loo is mogelijk vanaf € 8.000,- exclusief catering.

Huwelijksceremonie Colonnades_ Trouwen op Paleis Het Loo

Buiten openingstijden

Buiten openingstijden kunt u geen foto's maken op Paleis Het Loo. In verband met de verbouwing is het niet meer mogelijk om voor het hek van het paleis foto’s te maken. Voor informatie over het maken van foto's bij de vijvers in het paleispark verwijzen wij u naar Kroondomein Het Loo.

Tickets Webshop