Paleis Het Loo | Trouwen op Het Loo

Trouwen op Het Loo

Trouwen voor de wet op Paleis Het Loo was voorheen uitsluitend voorbehouden aan de Koninklijke Familie. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden!

Trouwlocaties

Trouwreportage

Paleis Het Loo is een unieke en onvergetelijke locatie voor jullie trouwdag. In het paleis, maar ook op het Stallenplein zijn prachtige locaties voor een feest, receptie of diner.

Koningin Wilhelminazaal trouwopstelling - verkleindDe huwelijksvoltrekking is alleen mogelijk in combinatie met een receptie, diner en/of feest op Paleis Het Loo. De aan Paleis Het Loo verbonden cateraar stelt graag samen met het bruidspaar een heerlijk arrangement samen.

Huwelijksceremonie ColonnadesEr zijn zowel binnen als in de openlucht mooie plekjes om elkaar het jawoord te geven. De historische Koningin Wilhelminazaal met spiegelvensters en wandschilderingen wordt veel gebruikt. Wanneer je in de buitenlucht wilt trouwen, zijn de Colonnades een prachtige plek. Een overdekte zuilengang achter in de tuinen met uitzicht op het paleis en de tuinen.

 

Periodes

Trouwen op Het Loo is mogelijk van mei t/m september op dinsdag en vrijdag en van oktober t/m april op elke dag, met uitzondering van zondag.

Ook als je niet op Paleis Het Loo elkaar het jawoord geeft, kun je wel van de prachtige locatie gebruik maken om trouwfoto’s te maken.

Tijdens openingstijden
Op vertoon van een geldig entreebewijs kun je foto’s maken voor het paleis, in de tuinen, bij de stallen. Voor het maken van een trouwreportage tijdens openingstijden is reserveren niet nodig.

Om niet de afstand te hoeven lopen van de kassa naar het paleis, kan het bruidspaar gebruik maken van de zij-ingang (Loseweg). Het trouwvervoer wordt niet toegelaten op de Bassecour (het voorplein) of in de tuinen.

Buiten openingstijden
Buiten openingstijden is het mogelijk om kosteloos vóór het hek van het paleis met auto of rijtuig foto’s te maken. Houd er echter wel rekening mee dat alle onderdelen rondom het paleis zoals de tuinen zijn gesloten. Reserveren is wel noodzakelijk, minimaal een week van tevoren o.v.v. naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, de naam van de fotograaf en het aantal personen naar info@paleishetloo.nl.

Je kunt ook foto’s maken bij de vijvers in het paleispark. Meer informatie vind je op Kroondomein Het Loo.

Prijzen

Meer informatie

Een huwelijksplechtigheid op Paleis Het Loo is mogelijk vanaf € 8.000,- exclusief catering.

Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@paleishetloo.nl.