met het hele gezin

Wandelwagen / buggy

Paleis Het Loo doet er alles aan om ieders bezoek optimaal te laten verlopen. Onderstaand een aantal tips voor bezoekers met een wandelwagen of buggy. Heb je opmerkingen of aanvullingen? Wij horen het graag!

  • Het entreegebouw, Stallenplein en restaurant zijn goed toegankelijk en beschikken over toiletten met verschoonfaciliteiten voor baby’s.
  • Paleis Het Loo biedt personenvervoer per pendel richting de tuinen* (max. 8 pers.). De opstap is direct na het entreegebouw (€ 1,- p.p. retour). De loopafstand van dit traject is ca. 10 minuten (500 m). Let op er ligt hier klinkerbestrating. De pendels vervoeren naast passagiers uitsluitend ingeklapte rolstoelen / rollators / buggy’s. * niet beschikbaar tijdens de Prinsen- & Prinsessendagen.
  • De tuinen zijn vanwege grindpaden lastig begaanbaar, maar loopplanken maken enkele niveaus wel toegankelijk. Er zijn toiletten aanwezig, maar zonder verschoonfaciliteiten voor baby’s.

Zien & doen

Speelpaleis-Het-Loo

Speelpaleis Het Loo

19 mei - 26 september

Waan je een prins of prinses in de mini-speeltuin Speelpaleis Het Loo!
Uitgelicht-prinsenenprinsessen

Prinsen- & Prinsessendagen

17 augustus - 19 augustus

Spelletjes, theater, op de foto, knutselen, dansen en zingen op dinsdag, woensdag en donderdag in de zomervakantie.
Kinderatelier op Paleis Het Loo_Foto Petra Groeneboom

Kinderatelier

5 juni - 19 september

Bezoek het Kinderatelier in de stallen en kom van alles te weten over het werk van de koetsier, de chauffeur, de tuinvrouw en de architect!
Tickets Webshop