Terugkomkaart

Terugkomkaart verzilveren?

BuitenGewoon Open

Het Stallenplein en de paleistuinen zijn weer BuitenGewoon Open t/m 29 september! Van 20 t/m 26 mei is de presentatie Dieren van Oranje niet te zien i.v.m. aanwezigheid van de paarden van het Koninklijk Staldepartement. Het paleis is gesloten tot medio 2021.

Terugkomkaart verzilveren

In de begeleidende brief staat vermeld dat je met een code je kaartje kan verzilveren via de website van Paleis Het Loo. Dit is niet langer het geval. Als er een QR code op je kaartje staat kun je deze gebruiken als entreeticket. Heb je geen QR code, maar een andere code? Ruil dan je kaartje op de dag van je bezoek om bij de kassa van Paleis Het Loo voor een geldig entreeticket.

Terugkomkaartje 2018

De terugkomkaart geeft recht op gratis entree voor één kind (4 t/m 12 jaar) in combinatie met minimaal één betalende volwassene.  Niet geldig in combinatie met andere acties, evenementen, of de Museumkaart. Geen restitutie mogelijk en niet inwisselbaar voor contanten.

Te zien & doen op Paleis Het Loo

Prinsen- en Prinsessendagen

Prinsen- en Prinsessendagen

23 juli - 21 augustus

Beleef jouw sprookje op Paleis Het Loo met een boordevol programma van activiteiten voor kinderen! Alleen op dinsdag en woensdag.
Kinderatelier

Kinderatelier

2 april - 29 september

Kinderen zijn altijd welkom in het Kinderatelier in de stallen. Kom van alles te weten over het werk van de koetsier, de chauffeur, de tuinvrouw en de architect!
Het dak op!

Het dak op!

2 april - 29 september

Wilt u zicht op oud én nieuw? Bezoek dan het paleisdak met een schitterend uitzicht op de 17e-eeuwse tuin aan de achterzijde en de vernieuwing aan de voorzijde.
Tickets Webshop