Paleis Het Loo | Sponsors en partners

Sponsors en partners

Paleis Het Loo, een voormalig koninklijk paleis gelegen aan de rand van Apeldoorn, behoort tot de Top 100 der Nederlandse UNESCO monumenten. Sinds 1984 is Paleis Het Loo na een grondige restauratie opengesteld voor publiek. Met het paleis, de tuinen en stallen als onderscheidende elementen in combinatie met een veelzijdige programmering ligt er al een gedegen basis om de toekomstvisie te realiseren. Echter, wij zijn ambitieus en willen meer, zowel op nationaal als op internationaal niveau.

Herkent u deze ambities en wilt u delen in het succes?

Paleis Het Loo is een sterk en uniek merk, maar met sponsoring kunnen we gezamenlijk meer bereiken. Van een kleine project- of een themasponsoring tot hoofdsponsoring of een meerjarig partnership.

Neem voor informatie contact op met afdeling Marketing & Communicatie, 055-5772448 of info@paleishetloo.nl.

BankGiro Loterij

Paleis Het Loo Business Society

Paleis Het Loo wordt sinds 2008 financieel gesteund door de BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland. Jaarlijks ontvangt Paleis Het Loo een donatie. In 2017 bedraagt deze € 300.000,- en met het zogeheten ‘geoormerkt werven’ heeft Paleis Het Loo zelf € 460.433,- gegenereerd.

In 2015 ontving Paleis Het Loo een eenmalige aanvullende donatie van € 350.000,- voor de realisatie van het project ‘Blauw & Bont, Delfts blauw in de paleistuinen’. Hiervoor worden volgens originele productietechnieken 45 aardewerk replica’s gemaakt van 17e-eeuwse Delfts blauwe tuinvazen van Willem en Mary.

Wilt u meespelen met de BankGiro Loterij én tegelijkertijd Paleis Het Loo steunen? Koop dan uw lot hier en u kunt Paleis Het Loo voortaan gratis bezoeken!

BankGiro LoterijGeschiedkundige Vereniging Oranje-Nassau

De Geschiedkundige Vereniging Oranje-Nassau werd opgericht met als doel het bijeenbrengen van kunstvoorwerpen en historische documenten, die verband houden met het Huis Oranje-Nassau. De verzameling omvat een unieke collectie schilderijen, grafiek, tekeningen, aquarellen, miniaturen, munten, penningen, brieven, porselein, aardewerk, kostuums en curiosa. Sinds 1977 is de verzameling in langdurig bruikleen bij Paleis Het Loo. Meer informatie: www.oranje-nassau.org

 

Vereniging Rembrandt

Met haar 12.000 leden verleent de Vereniging Rembrandt financiële steun bij aankopen van belangrijke kunstwerken door Nederlandse musea. Uitgangspunt is daarbij dat een aankoop niet alleen voor het betreffende museum maar ook voor onze nationale collectie als geheel een verrijking betekent. Iedereen met een hart voor kunst kan hieraan bijdragen.

 

PHL Busineees Club FC

Paleis Het Loo Business Society is de netwerkclub van Paleis Het Loo. Wij verwelkomen hierin graag bedrijven uit verschillende branches om elkaar te versterken in het realiseren van gemeenschappelijke doelen en het delen van kennis.

Bovendien biedt een lidmaatschap de exclusieve mogelijkheid om zakelijke relaties een uniek kijkje achter de schermen van het paleis te geven.

Paleis Het Loo Business Society bij Oxo Lodge.

Leden van de Business Society worden vier keer per jaar uitgenodigd voor een bijeenkomst en genieten meerdere privileges, waaronder:

  • Toegang tot de bijeenkomsten met een introducé;
  • Uitnodigingen voor openingen op Paleis Het Loo;
  • Twee relatiepassen, elk geldig voor twee personen;
  • Jaarlijks een gratis rondleiding inclusief een kijkje achter de schermen (max. twintig personen);
  • Korting op locatiekosten (Koningin Wilhelminazaal en Balzaal).

Wij informeren u graag persoonlijk over onze Business Society. Neem hiervoor contact op met de afdeling Marketing & Communicatie, tel. 055 – 577 24 48.