Paleis Het Loo | Restaurants

Restaurants

Paleis Het Loo beschikt over twee sfeervolle restaurants en een kiosk. De restaurants bevinden zich op het terrein van Paleis Het Loo en ze zijn toegankelijk voor alle bezoekers van het paleis. De restaurants zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Gebruik maken van de faciliteiten van de restaurants is alleen mogelijk met een geldig toegangsbewijs voor Paleis Het Loo.

 

Restaurant Balzaal

IMG_2640In de Westvleugel van het paleis, grenzend aan de klosbaan, bevindt zich restaurant Balzaal. U kunt zowel binnen als buiten genieten van het mooie uitzicht en de heerlijke gerechten. Speciaal voor kinderen is er een kindermenu.

Wilt u alvast iets uitzoeken? Bekijk dan de menukaart van de Balzaal.

 

Picknick

Wat is er fijner dan met mooi weer picknicken in de tuinen van Paleis Het Loo? We vullen de picknickmand voor u met hartige en zoete lekkernijen en er is ook een variant voor kinderen. Reserveer nu en kom picknicken op een wel heel unieke locatie!

Benieuwd naar de inhoud van de mand of er een reserveren?

Prins Hendrik Garage

ArneJennard_PHG_02Het grand café is gelegen bij de hoofdingang en heeft uitzicht op het stallencomplex. De gerechten in het zelfbedieningsrestaurant wisselen dagelijks. Van koeken tot salades, er is voor elk wat wils. Het restaurant is ingericht in de stijl waar het oorspronkelijk voor gebouwd is, als autogarage! Gedurende het winterseizoen gelden afwijkende openingstijden. Meer weten?

Brunch
Ieder weekend en op feestdagen kunt u tussen 10:00 en 13:00 uur brunchen in de Prins Hendrik Garage. De brunch bestaat uit diverse warme en koude lekkernijen en is online te reserveren.

 

Kinder lunchbox
In de Prins Hendrik Garage kunnen kinderen smullen van een gezonde lunchbox. In het ‘gereedschapskistje’ zit een broodje, een stuk fruit en een flesje drinken.

Koninklijke high tea

In de Koningin Wilhelminazaal serveren wij een vorstelijke high tea met hartige en zoetige lekkernijen en er is ook een aangepaste high tea speciaal voor kinderen!

Meer informatie over de high tea en alvast een tafel online reserveren?

Colonnades

Sinds dit voorjaar is er onder de Colonnades een petit fours bar. Compleet met bubbels en een ruime keuze aan hartige en zoete petit fours kunt u de paleistuin bewonderen vanaf het mooiste terras van Nederland! Ook voor schepijs en diverse soorten koffie en thee kunt u hier terecht. De petit fours bar is bij mooi weer geopend.

Speciale wensen

Heeft u speciale wensen, diëten of allergieën, geef dit alstublieft aan bij de bediening. Onze chef bereidt in overleg graag een passend gerecht.

Groepen

Bezoekt u Paleis Het Loo met een groep (vanaf 10 personen)? Dan zijn er bij de restaurants verschillende arrangementen mogelijk tegen speciale prijzen. Wilt u meer weten of een aanvraag versturen, klik hier.

 • Het terras
  De Prins Hendrik Garage
  Een greep uit het assortiment
 • De Prins Hendrik Garage
  Het zelfbedieningsbuffet
  De Prins Hendrik Garage
  Kinder menukaart
Het terras
naast restaurant de Balzaal
foto vergroten
De Prins Hendrik Garage
met uitzicht op het Stallenplein
foto vergroten
Een greep uit het assortiment
van de Prins Hendrik Garage
foto vergroten
De Prins Hendrik Garage
foto vergroten
Het zelfbedieningsbuffet
in de Prins Hendrik Garage
foto vergroten
De Prins Hendrik Garage
foto vergroten
Kinder menukaart
in de Balzaal
foto vergroten