Paleis Het Loo | Praktische informatie

Praktische informatie

Paleis Het Loo is een inspirerende leslocatie voor uiteenlopende vakken en onderwijssoorten. Voor elke leeftijd en niveau hebben wij een passend lesprogramma. Paleis Het Loo besteedt veel aandacht aan onderwijs en wil elke groep voldoende aandacht en ruimte geven tijdens hun bezoek. Voor een goed verloop van de bezoeken, is een aantal praktische zaken voor u op een rij gezet. 

 

Gratis Tuinles

In september zijn leerlingen van het primair, voortgezet en beroepsonderwijs welkom voor een gratis tuinles! Onder begeleiding van een museumdocent leren zij op een actieve manier alles over de pracht & praal in de paleistuin. Meld uw klas hieronder aan.

heeft u vragen?

aanmelden

Alle lesprogramma’s en rondleidingen in het paleis of de tuinen worden verzorgd door één van onze museumdocenten. Voor aanvullende informatie of advies op maat zijn wij bereikbaar via educatie@paleishetloo.nl en telefonisch op 055 – 577 24 65 of via het contactformulier hiernaast.

Wij helpen u graag om voor uw leerlingen het best passende lesprogramma te vinden. Bekijk hier onze brochure voor het primair onderwijs.

 

Lesduur en tarieven

De kosten (voor een klas van maximaal 30 leerlingen) inclusief entree voor de leerlingen en de begeleiders, parkeren, alle lesmaterialen en begeleiding door de museumdocent zijn:

  • Lesprogramma 60 minuten        € 75,-
  • Lesprogramma 90 minuten        € 100,-
  • Lesprogramma 120 minuten      € 125,-

CJP (Cultuurkaart)
Wij accepteren ook de CJP (Cultuurkaart). Wilt u hiervan gebruik maken? Geef uw kaartnummer en de naam van de kaarthouder door bij uw reservering.

Gratis Tuinles
In de September Tuinmaand bieden we een gratis tuinles aan! De hierboven genoemde tarieven zijn dan niet van toepassing.

 

Cadeautje

Na het lesprogramma of schoolreisje ontvangt elke leerling een terugkomkaartje voor Paleis Het Loo!

goed om te weten

tips of opmerkingen?

Om de schoolbezoeken zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om de pagina ‘Goed om te weten’ even door te nemen.

2015-06-09-(2)

Wij vertrouwen erop dat uw bezoek aan het paleis een waardevolle bijdrage zal leveren voor uw leerlingen en/of studenten. Wilt u het ons laten weten indien u nog tips, opmerkingen of vragen heeft? Dat kan via e-mail, telefoon of via twitter op @educatiehetloo.