Paleis Het Loo | Paleiswinkel

Paleiswinkel

Van ansichtkaart tot keramiek en van zilverwerk tot prachtige sieraden. U vindt het in de paleiswinkel van Het Loo. Ruim 65 vrijwilligers werken met veel enthousiasme in deze unieke cadeauwinkel. Het assortiment wordt zorgvuldig samengesteld met producten die een vorstelijk gevoel geven, van goede kwaliteit zijn en die bovenal passen bij Paleis Het Loo. Vergeet dus niet uw bezoek af te sluiten bij de paleiswinkel en ontdek er ook de nieuwe handgemaakte sieradenlijn van DRKS!

De openingstijden van de winkel zijn gelijk aan de openingstijden van het museum. De artikelen en publicaties uit de winkel kunnen ook online besteld worden via: winkel@paleishetloo.nl.

Voor de prinsesjes

Webshop Paleis Het Loo

Paleis Het Loo prinsessen jurk_paleiswinkel_104005 Mary (1)Paleis Het Loo prinsessen kroon_paleiswinkel_104005 Mary (3)Paleis Het Loo prinsessen ring _ paleiswinkel_104005 Mary (1) Paleis Het Loo prinsessen armband_ paleiswinkel_104005 Mary (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkrijgbaar in de online shop en in de paleiswinkel!

Het is ook mogelijk om via onze webshop online producten te bestellen. Via paleishetloo.nl/shop bezoekt u onze webshop.

Rijk-&-Royaal-mockup

Unieke sieraden

DRKS-Paleis-HQ-sRGB-31_LRIn de paleiswinkel is onder andere de sieradenlijn van DRKS te koop. Deze unieke sieraden worden allen in Nederland met de hand gemaakt van eerlijke materialen.

 

  • sieraden van DRKS
sieraden van DRKS
foto vergroten