word vriend

Vrienden van Paleis Het Loo

Dankzij de steun van Vrienden kunnen we Paleis Het Loo blijven behouden voor de toekomst. Word Vriend en geniet bovendien van de voordelen!

'Als Vriend wordt het paleis gevoelsmatig ook een stukje van jezelf. Bij lezingen komt de geschiedenis tot leven en ontmoet je andere Vrienden. Ik voel me er koninklijk.'

Marion Kwakkenbos, Kroon Vriend

Vriendschappen

September Tuinmaand (20)

VRIEND

Vrienden zijn voor Paleis Het Loo van groot belang! Mede door jouw steun is het mogelijk tentoonstellingen te maken, de collectie te behouden en te vernieuwen. Als dank geniet je van mooie voordelen.

Vriend € 50  |   Vriend Samen € 75

FotoMX-33

JUNIOR VRIEND

Als Junior Vriend (tot en met 12 jaar) mag je komen spelen en ontdekken zo vaak als je wilt. Bovendien heb je gratis toegang tot de Prinsen & Prinsessendagen in de zomer en de schaatsbaan in de winter!

€ 25 per jaar voor één persoon

BuitenGewoon Bloeiend_ tuin_Zomer_Paleis Het Loo4_LR

GOUDEN VRIEND

Met een Gouden Vriendschap steun je Paleis Het Loo nog meer. Dat is voor Paleis Het Loo van grote waarde. Als dank word je uitgenodigd voor speciale bijeenkomsten.

€ 250 per jaar voor een persoon met altijd één introducé.

borrel bij Colonnades

KROON VRIEND

Als Kroon Vriend maak je het verschil met jouw substantiële bijdrage. Kroon Vrienden worden uitgenodigd voor het jaarlijkse diner met de directie en de conservatoren.

€ 1000 per jaar voor een persoon met altijd één introducé.

Geef een vriendschap cadeau!

Verwen jouw vrienden, ouders, kinderen of kleinkinderen met een jaar lang gratis toegang tot Paleis Het Loo. Kinderen tot en met 12 jaar kun je op deze manier verrassen met een Junior Vriendschap. Een cadeaulidmaatschap loopt na een jaar automatisch af. Aanmelden kan via het formulier onderaan de pagina.

MEER INFORMATIE

Wil je graag meer informatie? Wij gaan graag met je in gesprek.

Marit Berends
vrienden@paleishetloo.nl
055 577 24 00

ANBI

Als culturele ANBI is museum Paleis Het Loo geheel vrijgesteld van schenkings- en erfbelasting. Je gift komt geheel ten goede aan museum Paleis Het Loo en is bovendien fiscaal aftrekbaar.

Wil je meer weten? Kijk op belastingdienst.nl/giften.

Aanmelden als Vriend

Tickets Webshop