Steun Paleis Het Loo

Steun Paleis Het Loo

Dankzij de steun van partners kunnen wij onze ambities realiseren. Draag je Paleis Het Loo ook een warm hart toe? Er zijn diverse mogelijkheden om ons te steunen:

Lunchlezing Balzaal

Vrienden

Vrienden hebben onbeperkt toegang tot het museum en worden als eerste geïnformeerd en uitgenodigd voor lezingen, tentoonstellingen en evenementen.
1 WINNAAR Jeroen-Schouten-Venusfontein

Schenken & Nalaten

Schenkingen en nalatenschappen zijn onmisbaar voor de realisatie van tentoonstellingen, educatieve projecten, restauraties of wetenschappelijk onderzoek. We gaan graag in gesprek.
Rabobank event foto

Bedrijven

Als partner van Paleis Het Loo investeer je in de vernieuwing en ga je een langdurige relatie met ons aan. We praten graag samen over de mogelijkheden.
2-Willem III en Mary

Fondsen

Diverse fondsen en (familie)stichtingen dragen bij aan projecten om zo de collectie te onderhouden, toegankelijk te maken en te tonen aan publiek.

RESTAURATIEPROJECTEN

Paleis Het Loo doet een beroep op fondsen, sponsors en particulieren om een bijdrage te leveren aan het behoud van de unieke collectie. Onderstaand de meest urgente restauratieprojecten van schilderijen en interieurstukken van Paleis Het Loo.

2_bloemenmand

SPONSORS & PARTNERS

Dankzij de steun van onze partners kunnen wij onze ambities realiseren. Partners investeren in Paleis Het Loo en gaan een langdurige samenwerking met ons aan. Benieuwd naar onze partners of zelf geïnteresseerd? Klik voor meer informatie.

uitgelicht-vernieuwing-bassecour

Eenmalige donatie

  • Giften zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar voor de belasting. Meer informatie over giften aan goede doelen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webshop

Museumshop paraplu blauw
€ 25,00
Paraplu 'Loo blauw'

€ 17,95
Kinderboek 'Lang geleden in Apeldoorn'

€ 22,50
Cocktailprikkerhouder 'olifant'
Tickets Webshop