steentje bijdragen

Ontspannen op royale afstand

De stallen en Paleistuinen zijn open. Het paleis en het dak zijn gesloten vanwege Vernieuwing & Verbouwing.

STEUN PALEIS HET LOO

Paleis Het Loo is een nationaal merk met koninklijke allure. Met ruim 350.000 bezoekers per jaar is Paleis Het Loo één van de grotere attracties van ons land. De meeste Nederlanders dragen het paleis een warm hart toe vanwege de rijke Oranje historie die er zichtbaar is. Maar ook tentoonstellingen zoals Grace Kelly, Sisi en Royal Showpieces trekken vele enthousiaste bezoekers. Een samenwerking met Paleis Het Loo is een perfecte manier om je culturele betrokkenheid een gezicht te geven en daar tegelijkertijd van te profiteren. Paleis Het Loo is gebaat bij elke vorm van financiële steun. Een bijdrage, groot of klein, is dan ook zeer welkom.

BankGiro Loterij

Paleis Het Loo wordt gesteund door de BankGiro Loterij, dé cultuurloterij van Nederland. Wanneer je deelneemt aan deze loterij, maak je elke trekking kans op fantastische prijzen. Bovendien gaat minimaal 40% van je inleg direct naar zo’n 70 culturele organisaties waaronder Paleis Het Loo.

Koop een lot en steun Paleis Het Loo!

VRIENDSCHAP

Kom je graag en vaak naar Paleis Het Loo? Wellicht wil je dan Vriend van Het Loo worden. Een Vriend is voor Paleis Het Loo een belangrijk ambassadeur. Met je jaarlijkse bijdrage als vriend steunt je Paleis Het Loo en kun je bovendien zo vaak als je wilt kosteloos het paleis, de tuinen en de stallen bezoeken. Ook alle tijdelijke tentoonstellingen zijn gratis te bezichtigen.

Maar dat is nog niet alles, ontdek hier alle voordelen!

PARTICULIERE STEUN

Dankzij particuliere schenkingen en bruiklenen kan de collectie van Paleis Het Loo jaarlijks worden uitgebreid. Ook geeft dit mogelijkheden voor de restauratie van objecten. Je steun kan bijdragen aan de ontwikkeling en instandhouding van onze collectie.

Als culturele ANBI is museum Paleis Het Loo geheel vrijgesteld van schenkings- en erfbelasting. Je gift komt geheel ten goede aan museum Paleis Het Loo. Er zijn verschillende vormen van schenken en nalaten. Je kunt geld schenken, maar ook een kunstvoorwerp kan een schenking zijn. Dit kan tevens belastingvoordeel opleveren.

  • Je kunt een periodieke schenking doen met belastingvoordeel waarmee je uw periodieke schenking voor minimaal vijf jaar vastlegt in een onderhandse akte. Hierdoor is het gehele bedrag dat je schenkt 100% aftrekbaar voor de belasting, ongeacht de hoogte van het bedrag dat u jaarlijks geeft.
  • Een eenmalige schenking kun je op je fiscale jaarinkomen in mindering brengen. De hoogte van deze aftrek is afhankelijk van je inkomen.

Wij informeren je graag over de verschillende mogelijkheden.

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten over de mogelijkheden om Paleis Het Loo te steunen? Vul dan het formulier in en wij nemen snel contact met je op.

Zelf contact opnemen kan met Annemarie Dalenoord, afdeling Development, via 06-12789475 of a.dalenoord@paleishetloo.nl.

 

Stichting Paleis Het Loo
Nationaal Museum
Koninklijk Park 1 - 7315 JA Apeldoorn
IBAN nr NL07INGB0002307136
BIC INGBNL2A
RSIN/fiscaal nummer 802884374
KvK 41041897
BTW NL-8028 84 374 B 01

Steun het paleis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tickets Webshop