Paleis Het Loo in de toekomst - Artist impression KAAN Architecten

Sponsors & Partners

Hanos Founding Partner Horeca

Sinds 2020 sluiten Hanos en Paleis Het Loo een 10-jarig samenwerkingsovereenkomst voor de horeca. Samen bereiden we ons voor op de jaarlijks te verwachte bezoekersaantal van 500.000. Lees hier het nieuwsbericht over de samenwerking.

HANOS Horeca Groothandel | Golfclub Zeegersloot

Ministerie OCW

Paleis Het Loo ontvangt jaarlijks een subsidie van het ministerie van OCW.

 

 

Provincie Gelderland

Voor restauratiewerkzaamheden en duurzaamheids-maatregelen voor de renovatie heeft Paleis Het Loo een bijdrage ontvangen van de Provincie Gelderland.

Vriendenloterij

Paleis Het Loo wordt sinds 2008 financieel gesteund door de Vriendenloterij. Jaarlijks ontvangt Paleis Het Loo een donatie en ook wordt een extra bijdrage behaald middels het ‘geoormerkt werven’.

GESCHIEDKUNDIGE VERENIGING ORANJE-NASSAU

De Geschiedkundige Vereniging Oranje-Nassau werd opgericht met als doel het bijeenbrengen van kunstvoorwerpen en historische documenten, die verband houden met het Huis Oranje-Nassau. De verzameling omvat een unieke collectie schilderijen, grafiek, tekeningen, aquarellen, miniaturen, munten, penningen, brieven, porselein, aardewerk, kostuums en curiosa. Sinds 1977 is de verzameling in langdurig bruikleen bij Paleis Het Loo.
Meer informatie: www.oranje-nassau.org

VERENIGING REMBRANDT

Met haar ruim 16.000 leden verleent de Vereniging Rembrandt financiële steun bij aankopen van belangrijke kunstwerken door Nederlandse musea. Uitgangspunt is daarbij dat een aankoop niet alleen voor het betreffende museum maar ook voor onze nationale collectie als geheel een verrijking betekent. Iedereen met een hart voor kunst kan hieraan bijdragen.

Europese Paleizen Netwerk

Paleis Het Loo maakt deel uit van de 'Association of European Royal Residences', een netwerk van Europese paleizen. In dit netwerk wordt samengewerkt en kennis en ervaring gedeeld ten behoeve van de instandhouding en bevordering van het culturele erfgoed.

 

 

Onze Ambassadeurs

AFAS Software

Altios Cloud Experts

Aon

AR Concepting

A-VISION onderwijsbegeleidingsdienst

Bekking & Blitz

Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Bonhams

Brink Management & Advies

Bouwbedrijf Van Laar

Centraal Beheer

Cor Rijken Verpakkingen B.V.

Dirkzwager Legal & Tax

Dommerholt Advocaten N.V.

Draisma Bouw

FrieslandCampina

Hago

Hotel De Cantharel

Kadaster

K.I.M. Nederland

Laurél Holding

Maison van den Boer

N&N Partners

OT design

OXENER Schoenen

Pot Art Logistics B.V.

Rabobank Apeldoorn

Rouwcentrum Rouwenhorst

Royal Talens B.V.

Steven Jansen B.V.

Stipp B.V.

Van Berlo Ontwikkeling B.V.

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten over de mogelijkheden om Paleis Het Loo te steunen? Vul dan het formulier in en wij nemen snel contact met je op. Zelf contact opnemen kan met Annemarie Dalenoord, afdeling Development via: 06-12789475 of a.dalenoord@paleishetloo.nl.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SPONSORS EN PARTNERS

Alleen met extra steun van onze partners kunnen wij onze ambities realiseren. Als partner investeer je in de vernieuwing van Paleis Het Loo en ga je een langdurige relatie met ons aan. Paleis Het Loo is een merk met koninklijke uitstraling.

Partner worden van Paleis Het Loo kan op verschillende niveaus: als Hoofdsponsor, Paleisambassadeur, Projectpartner of Founder. Lees er meer over in onze Case for Support.

PHL CaseForSupport_DEF_LR-1

AMBASSADEURS

Paleis Het Loo bouwt aan een netwerk van Paleis Het Loo Ambassadeurs. Wij verwelkomen hierin graag bedrijven uit verschillende branches en regio’s. Om elkaar te versterken in het realiseren van gemeenschappelijke doelen en het delen van kennis. Wij bieden onze Ambassadeurs graag een hecht netwerk en de mogelijkheid voor een uniek kijkje achter de schermen van Paleis Het Loo.

HH tour ambassadeurs
Tickets Webshop