business

business as unusual!

Paleis Het Loo is gesloten
closed

Paleis Het Loo is gesloten

Vanaf 30 maart zijn we BuitenGewoon Open. De tuinen, stallen en restaurants zijn dan geopend t/m 30 september. Het Stallenplein is met Kerst open van 15 december t/m 6 januari 2019.

Sluiten

SPONSORS EN PARTNERS

Wilt u bijdragen aan het behoud van dit unieke culturele erfgoed en deel uitmaken van de toekomst van Paleis Het Loo? Wij hebben bedrijven veel te bieden!

AMBASSADEUR WORDEN?

Paleis Het Loo bouwt aan een netwerk van Paleis Het Loo Ambassadeurs. Wij verwelkomen hierin graag bedrijven of instellingen uit verschillende branches en regio’s om elkaar te versterken in het realiseren van gemeenschappelijke doelen en het delen van kennis.

Wij bieden onze ambassadeurs graag de mogelijkheid voor een uniek kijkje achter de schermen van het paleis.

BANKGIRO LOTERIJ

Paleis Het Loo wordt sinds 2008 financieel gesteund door de BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland. Jaarlijks ontvangt Paleis Het Loo een donatie en ook wordt een extra bijdrage behaald middels het ‘geoormerkt werven’.

GESCHIEDKUNDIGE VERENIGING ORANJE-NASSAU

De Geschiedkundige Vereniging Oranje-Nassau werd opgericht met als doel het bijeenbrengen van kunstvoorwerpen en historische documenten, die verband houden met het Huis Oranje-Nassau. De verzameling omvat een unieke collectie schilderijen, grafiek, tekeningen, aquarellen, miniaturen, munten, penningen, brieven, porselein, aardewerk, kostuums en curiosa. Sinds 1977 is de verzameling in langdurig bruikleen bij Paleis Het Loo.
Meer informatie: www.oranje-nassau.org

VERENIGING REMBRANDT

Met haar 12.000 leden verleent de Vereniging Rembrandt financiële steun bij aankopen van belangrijke kunstwerken door Nederlandse musea. Uitgangspunt is daarbij dat een aankoop niet alleen voor het betreffende museum maar ook voor onze nationale collectie als geheel een verrijking betekent. Iedereen met een hart voor kunst kan hieraan bijdragen.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Paleis Het Loo te steunen? Vul dan het formulier onderaan de pagina in en wij nemen snel contact met u op.
Zelf contact opnemen kan met afdeling Partnerships via: 06-12789475 of a.dalenoord@paleishetloo.nl.

Ambassadeurs

Albron B.V. 

Amefa B.V.

Bonhams

Brink Management & Advies

Coers en Roest Drukkers B.V.

Dirkzwager Advocaten & Notarissen N.V.

Dommerholt Advocaten N.V.

Kadaster

Laurél Holding

OXO Lodge B.V.

Peugeot Nederland N.V.

Pot Art Logistics B.V.

Rabobank Apeldoorn

Ruys Vloeren B.V.

Stipp B.V.

Webshop