business

business as unusual!

Gesloten tot 14 november Gesloten tot 14 nov

Tijdelijk gesloten

Paleis Het Loo is t/m 13 november gesloten. Het Stallenplein gaat open voor Spirit of Winter en Winterpaleis Het Loo. Het paleis is vanwege de verbouwing tot medio 2021 gesloten. Voor scholen zijn er altijd mogelijkheden.

SPONSORS EN PARTNERS

Wilt u bijdragen aan het behoud van dit unieke culturele erfgoed en deel uitmaken van de toekomst van Paleis Het Loo? Wij hebben bedrijven veel te bieden!

Ministerie OCW

Stichting Paleis Het Loo Nationaal Museum ontvangt jaarlijks een subsidie van het ministerie van OCW.

BANKGIRO LOTERIJ

Paleis Het Loo wordt sinds 2008 financieel gesteund door de BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland. Jaarlijks ontvangt Paleis Het Loo een donatie en ook wordt een extra bijdrage behaald middels het ‘geoormerkt werven’.

AMBASSADEUR WORDEN?

Paleis Het Loo bouwt aan een netwerk van Paleis Het Loo Ambassadeurs. Wij verwelkomen hierin graag bedrijven of instellingen uit verschillende branches en regio’s om elkaar te versterken in het realiseren van gemeenschappelijke doelen en het delen van kennis.

Wij bieden onze ambassadeurs graag de mogelijkheid voor een uniek kijkje achter de schermen van het paleis.

GESCHIEDKUNDIGE VERENIGING ORANJE-NASSAU

De Geschiedkundige Vereniging Oranje-Nassau werd opgericht met als doel het bijeenbrengen van kunstvoorwerpen en historische documenten, die verband houden met het Huis Oranje-Nassau. De verzameling omvat een unieke collectie schilderijen, grafiek, tekeningen, aquarellen, miniaturen, munten, penningen, brieven, porselein, aardewerk, kostuums en curiosa. Sinds 1977 is de verzameling in langdurig bruikleen bij Paleis Het Loo.
Meer informatie: www.oranje-nassau.org

VERENIGING REMBRANDT

Met haar 12.000 leden verleent de Vereniging Rembrandt financiële steun bij aankopen van belangrijke kunstwerken door Nederlandse musea. Uitgangspunt is daarbij dat een aankoop niet alleen voor het betreffende museum maar ook voor onze nationale collectie als geheel een verrijking betekent. Iedereen met een hart voor kunst kan hieraan bijdragen.

Europese Paleizen Netwerk

Paleis Het Loo maakt deel uit van de 'Association of European Royal Residences', een netwerk van Europese paleizen. In dit netwerk wordt samengewerkt en kennis en ervaring gedeeld ten behoeve van de instandhouding en bevordering van het culturele erfgoed.

A Place at the Royal Table
A Place at the Royal Table is het Europese samenwerkingsproject in het 'European Cultural Heritage Year 2018'. Dit jaar werken Europese koninklijke paleizen samen ten behoeve van de bewustwording van het Europese erfgoed, de waarden en bescherming voor toekomstige generaties.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Paleis Het Loo te steunen? Vul dan het formulier in en wij nemen snel contact met u op. Zelf contact opnemen kan met afdeling Partnerships via: 06-12789475 of a.dalenoord@paleishetloo.nl.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ambassadeurs

Albron B.V.

Amefa B.V.

Bonhams

Brink Management & Advies

Coers en Roest Drukkers B.V.

Cor Rijken Verpakkingen B.V.

Dirkzwager Advocaten & Notarissen N.V.

Dommerholt Advocaten N.V.

Kadaster

Laurél Holding

OXO Lodge B.V.

Peugeot Nederland N.V.

Pot Art Logistics B.V.

Rabobank Apeldoorn

Ruys Vloeren B.V.

Stipp B.V.

Sponsors & Partners
Tickets Webshop