Sponsors & Partners

We zijn gesloten

Het Stallenplein is weer geopend tijdens de buitenfair Spirit of Winter (13-17 november) en Winterpaleis Het Loo (vanaf 7 december). Het paleis is gesloten tot medio 2021.

SPONSORS EN PARTNERS

Wilt u bijdragen aan het behoud van dit unieke culturele erfgoed en deel uitmaken van de toekomst van Paleis Het Loo? Wij hebben bedrijven, fondsen én particulieren veel te bieden! Lees er meer over in onze Case for Support hiernaast.

PHL CaseForSupport_DEF_LR-1

Ministerie OCW

Paleis Het Loo ontvangt jaarlijks een subsidie van het ministerie van OCW.

Provincie Gelderland

Voor restauratiewerkzaamheden en duurzaamheids-maatregelen voor de renovatie heeft Paleis Het Loo een bijdrage ontvangen van de Provincie Gelderland.

BANKGIRO LOTERIJ

Paleis Het Loo wordt sinds 2008 financieel gesteund door de BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland. Jaarlijks ontvangt Paleis Het Loo een donatie en ook wordt een extra bijdrage behaald middels het ‘geoormerkt werven’.

AMBASSADEUR WORDEN?

Paleis Het Loo bouwt aan een netwerk van Paleis Het Loo Ambassadeurs. Wij verwelkomen hierin graag bedrijven of instellingen uit verschillende branches en regio’s om elkaar te versterken in het realiseren van gemeenschappelijke doelen en het delen van kennis.

Wij bieden onze ambassadeurs graag de mogelijkheid voor een uniek kijkje achter de schermen van het paleis.

GESCHIEDKUNDIGE VERENIGING ORANJE-NASSAU

De Geschiedkundige Vereniging Oranje-Nassau werd opgericht met als doel het bijeenbrengen van kunstvoorwerpen en historische documenten, die verband houden met het Huis Oranje-Nassau. De verzameling omvat een unieke collectie schilderijen, grafiek, tekeningen, aquarellen, miniaturen, munten, penningen, brieven, porselein, aardewerk, kostuums en curiosa. Sinds 1977 is de verzameling in langdurig bruikleen bij Paleis Het Loo.
Meer informatie: www.oranje-nassau.org

VERENIGING REMBRANDT

Met haar 12.000 leden verleent de Vereniging Rembrandt financiële steun bij aankopen van belangrijke kunstwerken door Nederlandse musea. Uitgangspunt is daarbij dat een aankoop niet alleen voor het betreffende museum maar ook voor onze nationale collectie als geheel een verrijking betekent. Iedereen met een hart voor kunst kan hieraan bijdragen.

Europese Paleizen Netwerk

Paleis Het Loo maakt deel uit van de 'Association of European Royal Residences', een netwerk van Europese paleizen. In dit netwerk wordt samengewerkt en kennis en ervaring gedeeld ten behoeve van de instandhouding en bevordering van het culturele erfgoed.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Paleis Het Loo te steunen? Vul dan het formulier in en wij nemen snel contact met u op. Zelf contact opnemen kan met afdeling Partnerships via: 06-12789475 of a.dalenoord@paleishetloo.nl.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ambassadeurs

Albron B.V.

Amefa B.V.

Bekking & Blitz

Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Bonhams

Brink Management & Advies

Centraal Beheer

Coers en Roest Drukkers B.V.

Cor Rijken Verpakkingen B.V.

Dirkzwager Legal & Tax

Dommerholt Advocaten N.V.

Draisma B.V.

Hotel De Cantharel

Kadaster

Laurél Holding

Maison van den Boer

OXENER Schoenen

Peugeot Nederland N.V.

Pot Art Logistics B.V.

Rabobank Apeldoorn

Rouwcentrum Rouwenhorst

Royal Talens B.V.

Ruys Vloeren B.V.

Stipp B.V.

Tickets Webshop