King Bi

King Bi

King Bi is een dynamische en interactieve voorstelling van theatergroep Tafel van Vijf, waarin leerlingen worden meegenomen naar de tijd van koning Willem II. Dit muziektheater, gecombineerd met een afrondende museumles, kan naar jouw school komen! In de 19e eeuw zijn er belangrijke gebeurtenissen van invloed op de macht van de koning en Nederland als staat. Welke politieke en persoonlijke keuzes heeft Willem II moeten maken? En wat zegt dat over zijn persoonlijkheid? Binnen dit vakoverstijgende lesprogramma staan thema’s als macht, democratie, vrijheid en (homo- en bi-)seksualiteit centraal. Theater en muziek worden verbonden met erfgoed en geschiedenis.

King Bi theater lesprogramma

OP SCHOOL

De voorstelling en afrondende les vinden op school plaats. Tijdens de afrondende les krijgt Koning Willem II een gezicht; het is een man, een individu, een vader en een koning van vlees en bloed. In deze les onderzoeken leerlingen de interessante personen en gebeurtenissen uit het leven van Willem II.

Algemene informatie

Wij adviseren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden: info@paleishetloo.nl of 055 - 577 24 00.

DoelgroepVanaf klas 3
Voorstelling & nagesprek80 minuten
Afrondende les60 minuten
Data*data in overleg

 

KOSTEN

Het groepstarief voor een klas van maximaal 60 leerlingen is €550,- incl. BTW. Dit bedrag is inclusief de voorstelling, lesmateriaal en begeleiding door de museumdocent. Bij afname van meerdere lessen is er een kortingsregeling. Betalen met Cultuurkaart is mogelijk!

AANMELDEN

Heb je vragen over dit lesprogramma? Neem dan contact op via telefoonnummer 055 – 577 24 00. Voor het direct reserveren kun je het formulier gebruiken.

King Bi-theater voorstelling_FotoMX-68
Rob Voss Fotografie

Meer voortgezet onderwijs

Tickets Webshop