bij u

bij u in de klas!

Vanwege schoolvakantie geopend Vanwege schoolvakantie open

Het paleis op reis

In de periode van de Vernieuwing & Verbouwing (2018-2021) is het paleis gesloten. Van januari tot en met maart & oktober tot en met december gaat ‘Het paleis op reis’! We verzorgen in uw klas een museumles over Paleis Het Loo. We komen met de mooiste verhalen, bijzondere materialen en afwisselende werkvormen.  

Ieder lesprogramma kent een voorbereidende en afrondende les die u in de klas zelf kunt uitvoeren, met lesmateriaal dat door Paleis Het Loo wordt geleverd. Tijdens de museumles in de klas wordt de groep begeleid door enthousiaste en deskundige museumdocenten.

Geschiedenis

Geschiedenis

17e eeuw
Leerlingen proberen te ontsnappen uit het klaslokaal door puzzels over stadhouder Willem III en de Gouden Eeuw op te lossen. Weten ze genoeg en lukt het ze?
Kunstvakken

Kunstvakken

welke keuzes maak je?
Na de vernieuwing en verbouwing van Paleis Het Loo zijn er tal van nieuwe tentoonstellingsruimtes. Leerlingen buigen zich in een aantal rollen over de inrichting; welke afwegingen maak je?
Maatwerk

Maatwerk

Heeft u een ander idee voor een les bij u in de klas? Een thema of project waaraan u een les zou willen koppelen? We denken heel graag met u mee! Neem gerust contact met ons op.
Tickets Webshop