Voortgezet onderwijs

GESLOTEN

Paleis Het Loo is gesloten vanwege Vernieuwing & Verbouwing. 

GRATIS Tuinles

In september zijn de leerlingen van harte welkom voor een gratis tuinles. Onder begeleiding van een museumdocent leren zij op een actieve manier in de tuin van Paleis Het Loo. De tuinles is geheel gratis, wanneer je ook een Paleis op Reis les boekt.

Schoolsnacks

Nu het paleis gesloten is, biedt Paleis Het Loo schoolsnacks aan: schoolsnacks zijn korte lesmodules die bestaan uit een video met een of twee opdrachten.

Voortgezet onderwijs

Paleis Het Loo biedt speciale programma’s aan voor geschiedenis, ckv en kunstvakken. Voor het vmbo zijn er ook diverse mogelijkheden die aansluiten bij de beroepsblik. Een bezoek op maat kan uiteraard ook; wij denken graag met je mee!

Lesprogramma’s

Onze nieuwe lesprogramma’s vinden van april t/m september plaats in de stallen en tuinen. Buiten deze periode gaat het Paleis op Reis! We verzorgen dan in de klas een museumles over Paleis Het Loo. Bekijk per periode de beschikbare lesprogramma’s:

BuitenGewoon Open

Paleis Het Loo Vernieuwt & Verbouwt en daarom is het museum tot medio 2021 BuitenGewoon Open. De stallen en tuinen zijn open van april tot en met september, maar het paleis is gesloten. We ontvangen je in deze periode graag voor één van onze nieuwe lesprogramma’s in de stallen en tuinen.

Ook gaat het Paleis op Reis van oktober t/m maart! We verzorgen graag in de klas een museumles over Paleis Het Loo. Neem contact op: info@paleishetloo.nl / 055-5772400.

Lees hier meer over de verbouwing van het paleis.

Tickets Webshop