Voortgezet

Voortgezet onderwijs

Voortgezet onderwijs

Paleis Het Loo biedt speciale programma’s aan voor geschiedenis, ckv en kunstvakken. Voor het vmbo zijn er ook diverse mogelijkheden die aansluiten bij de beroepsblik. Een bezoek op maat kan uiteraard ook; wij denken graag met u mee!

Lesprogramma’s

Onze nieuwe lesprogramma’s vinden van april t/m september plaats in de stallen en tuinen. Buiten deze periode gaat het paleis op reis! We verzorgen dan in uw klas een museumles over Paleis Het Loo. Bekijk per periode de beschikbare lesprogramma’s:

Zien we u op de NOT?

Van 22 tot en met 26 januari zijn wij aanwezig op de NOT beurs. We vertellen u daar graag meer over onze lesprogramma's in de tuinen en stallen, laten u ervaren hoe het is om het paleis bij u in de klas te ontvangen én geven drie presentaties over erfgoededucatie waarmee u meteen zelf in de klas aan de slag kunt! Zien we u in onze stand 02A055? Registreer hier voor gratis toegang tot de beurs.

Vakoverstijgend

Vakoverstijgend

BuitenGewoon Open

Paleis Het Loo Vernieuwt & Verbouwt en daarom is het museum tot medio 2021 BuitenGewoon Open. De stallen en tuinen zijn open van april tot en met september, maar het paleis is gesloten. We ontvangen u in deze periode graag voor één van onze nieuwe lesprogramma’s in de stallen en tuinen.

Ook gaat het paleis op reis van oktober t/m maart! We verzorgen graag in uw klas een museumles over Paleis Het Loo. Neem contact op: educatie@paleishetloo.nl / 055-5772465.

Lees hier meer over de verbouwing van het paleis.

Tickets Webshop