Voortgezet

Voortgezet onderwijs

Voortgezet onderwijs

Paleis Het Loo biedt speciale programma’s aan voor geschiedenis, ckv en kunstvakken. Voor het vmbo zijn er ook diverse mogelijkheden die aansluiten bij de beroepsblik. Een bezoek op maat kan uiteraard ook; wij denken graag met u mee!

Lesprogramma’s

Onze nieuwe lesprogramma’s vinden van april t/m september plaats in de stallen en tuinen. Buiten deze periode gaat het paleis op reis! We verzorgen dan in uw klas een museumles over Paleis Het Loo. Bekijk per periode de beschikbare lesprogramma’s:

Zien we u bij ons Open Paleis?

Bent u docent in het PO, VO of BO, student aan een educatie opleiding, bemiddelaar of ICC’er? Kom dan naar ons Open Paleis op woensdagmiddag 3 april. Dan maakt u als een van de eersten kennis met de sculpturen van Daniel Libeskind en neemt u een kijkje achter de schermen bij de verbouwing in het paleis. Meer informatie en aanmelden, kan hier!

Vakoverstijgend

Vakoverstijgend

BuitenGewoon Open

Paleis Het Loo Vernieuwt & Verbouwt en daarom is het museum tot medio 2021 BuitenGewoon Open. De stallen en tuinen zijn open van april tot en met september, maar het paleis is gesloten. We ontvangen u in deze periode graag voor één van onze nieuwe lesprogramma’s in de stallen en tuinen.

Ook gaat het paleis op reis van oktober t/m maart! We verzorgen graag in uw klas een museumles over Paleis Het Loo. Neem contact op: educatie@paleishetloo.nl / 055-5772465.

Lees hier meer over de verbouwing van het paleis.

Tickets Webshop