Voortgezet onderwijs

TUINEN EN STALLEN OPEN

Koop tickets online. Het paleis is gesloten. Dieren van Oranje, de Koetshuizen en het Kinderatelier zijn vanaf 20 september gesloten.

GRATIS Tuinles

In september zijn de leerlingen van harte welkom voor een gratis tuinles. Onder begeleiding van een museumdocent leren zij op een actieve manier in de tuin van Paleis Het Loo. De tuinles is geheel gratis, wanneer je ook een Paleis op Reis les boekt.

Scholen zijn welkom!

Scholen zijn weer van harte welkom voor leuke lesprogramma’s in de tuinen en de stallen! Bekijk hier de lesprogramma’s of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ook de schoolsnacks blijven beschikbaar: korte lesmodules die bestaan uit een video met een of twee opdrachten. Die kunnen in de klas maar ook thuis door de leerlingen zelf worden gevolgd.

Wil je graag een online les verzorgd door een museumdocent? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Voortgezet onderwijs

Paleis Het Loo biedt speciale programma’s aan voor geschiedenis, ckv en kunstvakken. Voor het vmbo zijn er ook diverse mogelijkheden die aansluiten bij de beroepsblik. Een bezoek op maat kan uiteraard ook; wij denken graag met je mee!

Onze lesprogramma’s vinden vanwege de Vernieuwing & Verbouwing plaats van april t/m september in de stallen en tuinen, het paleis is gesloten. Buiten deze periode gaat het Paleis op Reis! We verzorgen dan in de klas een museumles over Paleis Het Loo. Bekijk per periode de beschikbare lesprogramma’s.

Neem contact op: info@paleishetloo.nl / 055-5772400.

Nieuw in 2022: Willem&Mary

Een vakoverstijgend lesprogramma met een muziektheatervoorstelling mét rondleiding in het paleis.

  • past bij geschiedenis, CKV, burgerschap en maatschappijleer
  • centraal staan identiteit, ambitie en onzekerheden. In de 17e eeuw, maar ook in het nu.
Tickets Webshop