Voortgezet onderwijs

GESLOTEN

Paleis Het Loo is gesloten vanwege Vernieuwing & Verbouwing. STEUN PALEIS HET LOO

GRATIS Tuinles

In september zijn de leerlingen van harte welkom voor een gratis tuinles. Onder begeleiding van een museumdocent leren zij op een actieve manier in de tuin van Paleis Het Loo. De tuinles is geheel gratis, wanneer je ook een Paleis op Reis les boekt.

Schoolsnacks

Omdat we geen scholen kunnen ontvangen of bezoeken, bieden we schoolsnacks aan: korte lesmodules die bestaan uit een video met een of twee opdrachten. Die kunnen in de klas maar ook thuis door de leerlingen zelf worden gevolgd.

Voortgezet onderwijs

Paleis Het Loo biedt speciale programma’s aan voor geschiedenis, ckv en kunstvakken. Voor het vmbo zijn er ook diverse mogelijkheden die aansluiten bij de beroepsblik. Een bezoek op maat kan uiteraard ook; wij denken graag met je mee!

Onze lesprogramma’s vinden vanwege de Vernieuwing & Verbouwing plaats van april t/m september in de stallen en tuinen, het paleis is gesloten. Buiten deze periode gaat het Paleis op Reis! We verzorgen dan in de klas een museumles over Paleis Het Loo. Bekijk per periode de beschikbare lesprogramma’s.

Neem contact op: info@paleishetloo.nl / 055-5772400.

Tickets Webshop