bij ons

bij ons of in de klas?

GRATIS Tuinles

In september zijn uw leerlingen van harte welkom voor een gratis tuinles. Onder begeleiding van een museumdocent leren zij op een actieve manier in de tuin van Paleis Het Loo. De tuinles is geheel gratis, indien u voor 15 juli ook een Paleis op Reis les boekt.

Primair onderwijs

De lesprogramma’s voor het primair onderwijs laten leerlingen kennismaken met het museum en met het leven van koningen en koninginnen. Voor alle groepen van het primair onderwijs zijn er diverse lesprogramma’s beschikbaar.

Schoolreis

Schoolreis

Lesprogramma’s

Onze lesprogramma’s zijn van april t/m september in de stallen en tuinen. Buiten deze periode gaat het Paleis op reis! We verzorgen dan in uw klas een museumles over Paleis Het Loo. Bekijk per periode de beschikbare lesprogramma’s:

Spreekbeurt-pakket

Ga jij jouw spreekbeurt houden over Paleis Het Loo? Download dan ons koninklijke Spreekbeurt-pakket!

BuitenGewoon Open

Paleis Het Loo wordt van medio 2018 tot medio 2021 vernieuwd en verbouwd. In deze periode is het museum BuitenGewoon Open. De stallen en tuinen zijn open van april tot en met september, maar het paleis is dicht. Het onderwijsaanbod is hierop aangepast: naast nieuwe lesprogramma’s in stallen & tuinen gaat ‘het paleis op reis’. We verzorgen museumlessen over Paleis Het Loo bij u in de klas.

Tickets Webshop