informatie & boeken

ONLINE

Paleis Het Loo biedt online lessen (po) en schoolsnacks aan: korte lesmodules die bestaan uit een video met een of twee opdrachten. Die kunnen leerlingen in de klas maar ook thuis zelf volgen. Schoolsnacks zijn er voor het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs.

Wil je een aanvraag doen? Gebruik dan het formulier hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Praktische informatie

Paleis Het Loo heeft voor elke leeftijd en niveau een passend lesprogramma. Paleis Het Loo besteedt veel aandacht aan onderwijs en wil elke groep voldoende aandacht en ruimte geven tijdens hun bezoek of museumles in de klas. Wij helpen je graag om het best passende lesprogramma te vinden.

Lesduur & tarieven

De tarieven (voor een groep van maximaal 30 leerlingen) inclusief entree voor de leerlingen en de begeleiders, parkeren, alle lesmaterialen en begeleiding door de museumdocent zijn:

  • Lesprogramma van 60 minuten       € 35,-
  • Lesprogramma van 90 minuten       € 50,-
  • Lesprogramma van 120 minuten     € 65,-

Voor lesprogramma’s op scholen wordt een kilometervergoeding van € 0,28 per km berekend.

CJP (Cultuurkaart)
Wij accepteren ook de CJP (Cultuurkaart). Wil je hiervan gebruik maken? Geef het kaartnummer en de naam van de kaarthouder door bij de reservering.

Goed om te weten

Om de schoolbezoeken zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen wij je om de pagina ‘Goed om te weten’ even door te nemen.

Boek een lesprogramma

Vragen?

Voor aanvullende informatie of advies, neem contact met ons op via e-mail: info@paleishetloo.nl of bel 055-577 24 00.

Tickets Webshop