informatie

informatie & boeken

Zien we u op de NOT?

Van 22 tot en met 26 januari zijn wij aanwezig op de NOT beurs. We vertellen u daar graag meer over onze lesprogramma's in de tuinen en stallen, laten u ervaren hoe het is om het paleis bij u in de klas te ontvangen én geven drie presentaties over erfgoededucatie waarmee u meteen zelf in de klas aan de slag kunt! Zien we u in onze stand 02A055? Registreer hier voor gratis toegang tot de beurs.

Praktische informatie

Paleis Het Loo heeft voor elke leeftijd en niveau een passend lesprogramma. Paleis Het Loo besteedt veel aandacht aan onderwijs en wil elke groep voldoende aandacht en ruimte geven tijdens hun bezoek of museumles in de klas. Wij helpen u graag om het best passende lesprogramma te vinden. Bekijk hier onze brochure voor het primair en voortgezet onderwijs.

Lesduur & tarieven

De tarieven (voor een groep van maximaal 30 leerlingen) inclusief entree voor de leerlingen en de begeleiders, parkeren, alle lesmaterialen en begeleiding door de museumdocent zijn:

  • Lesprogramma van 60 minuten       € 35,-
  • Lesprogramma van 90 minuten       € 50,-
  • Lesprogramma van 120 minuten     € 65,-

Voor lesprogramma’s op scholen wordt een kilometervergoeding van € 0,19 per km berekend.

CJP (Cultuurkaart)
Wij accepteren ook de CJP (Cultuurkaart). Wilt u hiervan gebruik maken? Geef uw kaartnummer en de naam van de kaarthouder door bij uw reservering.

Goed om te weten

Na het lesprogramma of schoolreisje ontvangt iedere leerling een terugkomkaartje (t/m 12 jaar) voor Paleis Het Loo! Om de schoolbezoeken zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om de pagina ‘Goed om te weten’ even door te nemen.

Boek een lesprogramma

Vragen?

Voor aanvullende informatie of advies, neem contact met ons op via e-mail: educatie@paleishetloo.nl of bel 055-577 24 65.

Tickets Webshop