beroeps

beroeps onderwijs

GRATIS Tuinles

Paleis Het Loo biedt studenten van groenopleidingen in september een gratis tuinles aan! Alle lessen worden begeleid door ervaren museumdocenten. Aanmelden voor de gratis tuinles.

beroepsonderwijs

Ook voor studenten van het beroepsonderwijs kunnen onze museumdocenten een mooi lesprogramma verzorgen. Wij bieden bijvoorbeeld speciale programma’s aan voor leraren in opleiding en studenten van groenopleidingen. Indien u graag Paleis Het Loo bezoekt met een andere doelgroep, kunt u voor advies op maat contact met ons opnemen.

MBO niveau 1 en 2

MBO niveau 1 en 2

Koninklijk Groen
Ruim 300 jaar geleden werd op Paleis Het Loo een baroktuin aangelegd. Kom en ontdek de 17e-eeuwse baroktuin en zie hoe de tuin met moderne technieken onderhouden wordt.
Lees meer
Leraren in opleiding

Leraren in opleiding

Probeer het zelf!
Dubbele didactiek: probeer zelf een museumles uit, analyseer en denk mee over onze educatieve aanpak.
Lees meer
MBO niveau 3 en 4

MBO niveau 3 en 4

Koninklijk Groen
Hoe wordt een 17e–eeuwse baroktuin ontworpen, onderhouden en gerestaureerd? Ontdek het, ontmoet de tuinlieden en ontwerp zelf een baroktuin!
Lees meer
MBO/HBO

MBO/HBO

Maatwerk
Paleis Het Loo is uniek in Nederland, gebouwd in de 17e eeuw. Waarom werd het paleis juist hier in Apeldoorn gebouwd? Wie woonden er? Hoe heeft het hofleven zich ontwikkeld?
Lees meer

VRAGEN?

Voor aanvullende informatie of advies op maat zijn wij bereikbaar via educatie@paleishetloo.nl, via twitter op @educatiehetloo of telefonisch op 055 – 577 24 65.

Tickets Webshop