beroeps onderwijs

Ontspannen op royale afstand

De stallen en Paleistuinen zijn open. Het paleis is gesloten vanwege Vernieuwing & Verbouwing. 

GRATIS Tuinles

Paleis Het Loo biedt studenten van groenopleidingen in september een gratis tuinles aan! Alle lessen worden begeleid door ervaren museumdocenten. Aanmelden voor de gratis tuinles.

beroepsonderwijs

Ook voor studenten van het beroepsonderwijs kunnen onze museumdocenten een mooi lesprogramma verzorgen. Wij bieden bijvoorbeeld speciale programma’s aan voor leraren in opleiding en studenten van groenopleidingen. Indien je graag Paleis Het Loo bezoekt met een andere doelgroep, kun je voor advies op maat contact met ons opnemen.

Baroktuinen Het Loo

MBO niveau 1 en 2

Koninklijk Groen
Ruim 300 jaar geleden werd op Paleis Het Loo een baroktuin aangelegd. Kom en ontdek de 17e-eeuwse baroktuin en zie hoe de tuin met moderne technieken onderhouden wordt.
Lees meer
Open paleis _ educatie op Paleis Het Loo_FotoMX-73

Leraren in opleiding

Probeer het zelf!
Dubbele didactiek: probeer zelf een museumles uit, analyseer en denk mee over onze educatieve aanpak.
Lees meer
benedentuin Paleis Het Loo

MBO niveau 3 en 4

Koninklijk Groen
Hoe wordt een 17e–eeuwse baroktuin ontworpen, onderhouden en gerestaureerd? Ontdek het, ontmoet de tuinlieden en ontwerp zelf een baroktuin!
Lees meer
Paleis Het Loo basse-cour

MBO/HBO

Maatwerk
Paleis Het Loo is uniek in Nederland, gebouwd in de 17e eeuw. Waarom werd het paleis juist hier in Apeldoorn gebouwd? Wie woonden er? Hoe heeft het hofleven zich ontwikkeld?
Lees meer

VRAGEN?

Voor aanvullende informatie of advies op maat zijn wij bereikbaar via info@paleishetloo.nl of telefonisch op 055 – 577 24 00.

Tickets Webshop