bij ons

bij ons of in de klas?

Basisonderwijs

De lesprogramma’s voor het basisonderwijs laten leerlingen kennismaken met het museum en met het leven van koningen en koninginnen. Voor alle groepen van het basisonderwijs zijn er diverse lesprogramma’s beschikbaar.

Zien we u bij ons Open Paleis?

Bent u docent in het PO, VO of BO, student aan een educatie opleiding, bemiddelaar of ICC’er? Kom dan naar ons Open Paleis op woensdagmiddag 3 april. Dan maakt u als een van de eersten kennis met de sculpturen van Daniel Libeskind en neemt u een kijkje achter de schermen bij de verbouwing in het paleis. Meer informatie en aanmelden, kan hier!

Lesprogramma’s

Onze lesprogramma’s zijn van april t/m september in de stallen en tuinen. Buiten deze periode gaat het Paleis op reis! We verzorgen dan in uw klas een museumles over Paleis Het Loo. Bekijk per periode de beschikbare lesprogramma’s:

BuitenGewoon Open

Paleis Het Loo wordt van medio 2018 tot medio 2021 vernieuwd en verbouwd. In deze periode is het museum BuitenGewoon Open. De stallen en tuinen zijn open van april tot en met september, maar het paleis is dicht. Het educatieve aanbod is hierop aangepast: naast nieuwe lesprogramma’s in stallen & tuinen gaat ‘het paleis op reis’. We verzorgen museumlessen over Paleis Het Loo bij u in de klas.

Tickets Webshop