bij ons

bij ons of in de klas?

Basisonderwijs

De lesprogramma’s voor het basisonderwijs laten leerlingen kennismaken met het museum en met het leven van koningen en koninginnen. Voor alle groepen van het basisonderwijs zijn er diverse lesprogramma’s beschikbaar.

Lesprogramma’s

Onze lesprogramma’s zijn van april t/m september in de stallen en tuinen. Buiten deze periode gaat het Paleis op reis! We verzorgen dan in uw klas een museumles over Paleis Het Loo. Bekijk per periode de beschikbare lesprogramma’s:

Zien we u op de NOT?

Van 22 tot en met 26 januari zijn wij aanwezig op de NOT beurs. We vertellen u daar graag meer over onze lesprogramma's in de tuinen en stallen, laten u ervaren hoe het is om het paleis bij u in de klas te ontvangen én geven drie presentaties over erfgoededucatie waarmee u meteen zelf in de klas aan de slag kunt! Zien we u in onze stand 02A055? Registreer hier voor gratis toegang tot de beurs.

BuitenGewoon Open

Paleis Het Loo wordt van medio 2018 tot medio 2021 vernieuwd en verbouwd. In deze periode is het museum BuitenGewoon Open. De stallen en tuinen zijn open van april tot en met september, maar het paleis is dicht. Het educatieve aanbod is hierop aangepast: naast nieuwe lesprogramma’s in stallen & tuinen gaat ‘het paleis op reis’. We verzorgen museumlessen over Paleis Het Loo bij u in de klas.

Tickets Webshop