scholeN & Het Loo

GESLOTEN

Paleis Het Loo is gesloten vanwege Vernieuwing & Verbouwing. 

SCHOLEN BLIJVEN WELKOM

Onze nieuwe lesprogramma’s vinden van april t/m september plaats in de stallen en tuinen. Buiten deze periode gaat het Paleis op Reis! We verzorgen dan in je klas een museumles over Paleis Het Loo.

Schoolsnacks
Omdat we geen scholen kunnen ontvangen of bezoeken, bieden we schoolsnacks aan: schoolsnacks zijn korte lesmodules die bestaan uit een video met een of twee opdrachten. Ze zijn er voor het primair en het voortgezet onderwijs!

FotoMX-104_LR

onderwijs in beeld

Onze lesprogramma's

Paleis Het Loo biedt lesprogramma's voor leerlingen en studenten van alle typen onderwijs. Elk lesprogramma kent een voorbereidende les in de klas met lesmateriaal van Paleis Het Loo. Aansluitend brengen de leerlingen een bezoek aan Paleis Het Loo waarbij de groep wordt begeleid door een museumdocent, óf er wordt een museumles in de klas gegeven door een museumdocent.

Paleis Het Loo. (Foto Rob Voss – www.robvoss.nl)

Primair onderwijs

Bekijk lesprogramma's
Zowel voor de onderbouw als de bovenbouw heeft Paleis Het Loo onderwijsprogramma’s om de kinderen kennis te laten maken met het museum. Voor elk niveau zijn er passende onderwerpen.
paleis op reis voortgezet onderwijs

Voortgezet onderwijs

Bekijk lesprogramma's
Meer verdieping en afwisseling aanbrengen in een geschiedenis of CKV-les? Of de VMBO leerlingen vanuit een beroepsblik het paleis laten bekijken?

Beroeps onderwijs

Bekijk lesprogramma's
'Hoe verzorgt Paleis Het Loo de lesprogramma’s voor leerlingen?'of 'Wat is de achtergrond van de paleistuinen?' Typische vragen die studenten van de PABO of groenopleidingen stellen. Deze lesprogramma’s geven antwoord op soortgelijke vragen.

Vragen?

Voor aanvullende informatie of advies op maat zijn wij bereikbaar via info@paleishetloo.nl of telefonisch op 055 – 577 24 00.

Tickets Webshop