Paleis Het Loo

Paleis Het Loo On Tour

Vandaag Spirit of Winter Vandaag open

Tijdelijk geopend

Het Stallenplein is t/m 18 november geopend tijdens Spirit of Winter. Vanaf 15 december begint Winterpaleis Het Loo. Het paleis en de tuinen zijn gesloten. Voor scholen zijn er altijd mogelijkheden. Vanaf april weer BuitenGewoon Open!

Paleis Het Loo on Tour!

Tijdens de vernieuwing en verbouwing van Paleis Het Loo gaat een deel van de collectie On Tour! Een deel van de museumcollectie wordt elders getoond en is daarmee ook de komende jaren toegankelijk voor publiek.

Schiphol

Schiphol

Paleis Het Loo en Amsterdam Airport Schiphol gaan een unieke samenwerking. Op de E-pier van Schiphol hebben reizigers een onverwachte ontmoeting met twaalf Delfts blauwe vazen...
Lees meer
Cannenburch

Cannenburch

Tijdens de vernieuwing en verbouwing van museum Paleis Het Loo biedt kasteel Cannenburch vanaf 1 april onderdak aan verschillende Oranje-souvenirs uit de collectie van het museum.
Lees meer
Paleis Kneuterdijk

Paleis Kneuterdijk

Tijdens de Open Monumentendagen op 8 en 9 september zijn 17 schilderijen, prenten en aquarellen uit de collectie van Paleis Het Loo te zien op Paleis Kneuterdijk (van 10.00 tot 16.30 uur opengesteld voor publiek).
Museum Bronbeek

Museum Bronbeek

In Museum Bronbeek zijn vanaf 23 mei a.s. topstukken te zien uit de collectie van het Museum van de Kanselarij. De presentatie van ruim 100 stukken bevat unieke objecten...
Lees meer
Hotel de Keizerskroon

Hotel de Keizerskroon

In de hal van Bilderberg Hotel De Keizerskroon is sinds kort het porseleinen servies van Koning Willem I te zien, afkomstig uit de collectie van Paleis Het Loo.
Lees meer
Tickets Webshop