Paleis Het Loo bezoekt

Paleis Het Loo bezoekt kasteel Cannenburch

BuitenGewoon Open

Het Stallenplein en de paleistuinen zijn weer BuitenGewoon Open t/m 29 september! Het paleis is gesloten tot medio 2021. Vanwege een besloten evenement is het Stallenplein gesloten op 22 juni.

donderdag 08 februari 2018

Paleis Het Loo bezoekt kasteel Cannenburch

Tijdens de vernieuwing en verbouwing van museum Paleis Het Loo biedt kasteel Cannenburch vanaf 1 april onderdak aan verschillende Oranje-souvenirs uit de collectie van het museum. De Oranje-souvenirs zijn in langdurig bruikleen van de Geschiedkundige Vereniging Oranje-Nassau en veelal nooit eerder getoond.

Kasteel Cannenburch heeft in het verleden ook regelmatig de koninklijke bewoners van Paleis Het Loo mogen verwelkomen. In een speciale presentatie in het Bouwhuis van kasteel Cannenburch wordt een aantal bezoeken uitgelicht.

Tentoonstelling

De tentoonstelling is te zien op kasteel Cannenburch van
1 april t/m 31 oktober, dinsdag tot en met zondag van 12.00 - 17.00 uur.

BuitenGewoon Open

Ook al is het hoofdgebouw van Paleis Het Loo de komende drie jaar vanwege de vernieuwing en verbouwing gesloten, van 2 april t/m 29 september is Paleis Het Loo BuitenGewoon Open: in de tuinen, stallen en op het voorterrein worden allerlei publieksevenementen georganiseerd. Vanaf het paleisdak krijgen bezoekers een uniek uitzicht op 'oud en nieuw'.

Tickets Webshop