Raad van Toezicht

maandag 06 januari 2020

Benoemingen nieuwe leden Raad Van Toezicht

In november 2019 zijn twee nieuwe leden toegetreden tot de Raad van Toezicht van Paleis Het Loo: Ahmet Polat en Mardjan Seighali. Daarmee telt de Raad in totaal zeven leden.

Raad-van-Toezicht-2019

Van links naar rechts: Claudia Hörster, Marc Damen, Ahmet Polat, Mardjan Seighali, Pien Harms, Gerdi Verbeet, Michel van Maarseveen, Marc van Gelder, Marry de Gaay Fortman. Niet op de foto: Kees Vendrik.

Vernieuwing

Paleis Het Loo werkt aan de grootscheepse Vernieuwing & Verbouwing die in 2021 wordt afgerond. De bezoeker wacht een warm welkom in een nieuwe ondergrondse uitbreiding. Bij het vernieuwde paleis past een divers samengestelde Raad van Toezicht waarbij de verscheidenheid aan kennis en vakkundigheid van de leden elkaar goed aanvullen.

"Ik ben enorm trots dat Ahmet en Mardjan toetreden tot de Raad van Toezicht van Paleis Het Loo. Met hun competenties, achtergrond en ervaring zijn zij een waardevolle toevoeging aan onze Raad en ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken."

— Gerdi Verbeet, voorzitter Raad van Toezicht Paleis Het Loo

Ahmet-Polat

Ahmet Polat

Ahmet Polat (41) is fotograaf en filmmaker. Zijn werk belicht de rol van culturele geschiedenis voor de vorming en uiting van identiteit. Naast zijn prijzen als ICP winnaar en Fotograaf des Vaderlands, zijn solo exposities in o.a. Foam en het Rijks, initieert hij educatieprogramma’s rondom zijn series. In 2018 richtte hij Stichting Studio Polat op. De stichting wil makers en publiek uit alle lagen van de maatschappij en van elke afkomst elkaar laten zien en begrijpen, betrekken, inspireren en verbinden.
Mardjan-Seighali

Mardjan Seighali

Mardjan Seighali (55) is directeur-bestuurder van Stichting voor Vluchtelingen-Studenten UAF. Het UAF heeft 70 jaar ervaring in onderwijs en begeleiding van gevluchte professionals en studenten naar studie en werk. Mardjan is een visionair en energiek leider en begeleidt vanuit haar bestuurlijke rol, organisaties in ontwikkeltrajecten. Haar hart ligt bij de zorg, justitie, welzijn en sociale aspecten die bepalend zijn voor een waardig bestaan.

Te zien & doen

Oranje-wandeling – theehuis. Foto Paleis Het Loo LR

De Oranje-wandeling

19 mei - 26 september, tot 16:30

Bezoekers van Paleis Het Loo kunnen via de barokke tuinen een wandelroute volgen door een deel van het paleispark.
Muziek op zondag

Muziek in de Paleistuin

26 september

Op 19 september speelt het Helikon Quartet in de Paleistuin.
Koninklijke PK’s op Paleis Het Loo

Koninklijke PK’s

26 september

Het Koninklijk Staldepartement uit Den Haag geeft jou de unieke mogelijkheid om de koninklijke paarden en rijtuigen van dichtbij te bekijken.
Tickets Webshop