The Garden of Earthly Worries

'kLEEF Run 18 mei

Gesloten

In verband met het Coronavirus zijn de stallen en paleistuinen vooralsnog gesloten. Het paleis is gesloten tot medio 2021 vanwege Vernieuwing & Verbouwing.

vrijdag 10 mei 2019

'kLEEF Run

Op zaterdag 18 mei is de jaarlijkse 'kLEEF Run, een sponsor- en prestatieloop ten behoeve van Stichting ‘kLEEF!, een laagdrempelig inloophuis voor iedereen die met kanker wordt geconfronteerd.

De start van de run is op Paleis Het Loo. Kinderen mogen deelnemen aan de 1 kilometer run en volwassenen kunnen kiezen uit 1, 5, 8 of 10 kilometer.

‘kleefrun

NIEUW! Koninklijke wandeling

De Koninklijke Wandeling (2 of 5 km) gaat langs The Garden of Earthly Worries, een presentatie van vier imposante eigentijdse sculpturen naar ontwerp van de architect Daniel Libeskind. Met deze wandelingen wordt Stichting ‘kLEEF! gesponsord: het inschrijfgeld (€ 8,50 per deelname) komt volledig ten goede aan deze Apeldoornse stichting. Klik hier voor de exacte locatie en praktische informatie.

wandeling garden of earthly worries

Zien & doen op Paleis Het Loo

VIP-event-BGL oranje-wandeling_paleispark Foto BM Fotografie 0T4A1354

Paleisparkwandeling

18 juni 2019 - 2 juli 2019, van 13:30 tot 15:30

Een wandeling door het paleispark onder begeleiding van een faunabeheerder van het Kroondomein.
Rode sculptuur Libeskind

The Garden of Earthly Worries

2 juni - 30 september

‘The Garden of Earthly Worries’ is een presentatie van vier imposante eigentijdse sculpturen naar ontwerp van de architect Daniel Libeskind.
Koninklijke PK’s op Paleis Het Loo

Koninklijke PK’s

13 juni - 14 juni

Het Koninklijk Staldepartement geeft jou de unieke mogelijkheid om de koninklijke paarden, rijtuigen en auto’s van dichtbij te bekijken!
Tickets Webshop