Apeldoorns kampioenschap op Paleis Het Loo

donderdag 01 augustus 2019

Op zaterdag 21 september is de eerste editie van Concours Hippique Apeldoorn op Paleis Het Loo. De organisatie van de Apeldoornse Kampioenschappen heeft gekozen voor een nieuw concept op deze nieuwe locatie.

Concours Hippique Apeldoorn

De Apeldoornse Ruiter-en Menkampioenschappen werden voor het eerst georganiseerd in 1963 en vormen sindsdien ieder jaar een hoogtepunt op de kalender van een groot aantal ruiters en menners. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een nieuw concept op een nieuwe locatie met bijbehorende nieuwe naam, Concours Hippique Apeldoorn.

klein-Concours Hippique Paleis Het Loo (1)

Apeldoorns Kampioenschap

Concours Hippique Apeldoorn is opengesteld voor ruiters en menners die binnen en buiten de Gemeente Apeldoorn wonen. De in Apeldoorn woonachtige deelnemers strijden net als voorgaande jaren tegen elkaar om het Apeldoorns Kampioenschap. Nieuw op het programma is het verenigingskampioenschap waarbij de winnaar een mooi bedrag ontvangt voor de clubkas. Voor de allerjongste ruiters zijn er de zogeheten Bixie-rubrieken.

klein-Concours Hippique Paleis Het Loo (5)

Fair op het Stallenplein

Op het Stallenplein wordt ook een gezellige fair georganiseerd waar zowel paardenliefhebbers als niet-paardenliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Een bezoek aan de fair en de stallen is op 21 september gratis. Voor toegang tot de tuinen geldt het reguliere entreetarief.

Tickets Webshop