Horecacontract

vrijdag 17 juli 2020

10-jarige overeenkomst horeca

In de Prins Hendrik Garage vindt vandaag de ondertekening van het horecacontract plaats. Dit contract is de bezegeling van de samenwerkingsovereenkomst die Paleis Het Loo met Hanos voor de komende 10 jaar aangaat. Hanos wordt hiermee Founding Partner Horeca van Paleis Het Loo. Michel van Maarseveen, Algemeen Directeur Paleis Het Loo, en Frits Kroes, Algemeen Directeur Hanos, zijn beiden aanwezig voor de officiële ondertekening.

2020-07-17 Samenwerking ondertekening Hanos

Horeca in eigen beheer

Sinds dit jaar heeft Paleis Het Loo de horeca in eigen beheer genomen. De Prins Hendrik Garage (PHG) is compleet verbouwd, de keuken opnieuw ingericht en de menukaart aangepast en sinds 1 juli open voor bezoekers, die de vernieuwde PHG goed waarderen. Ook wordt de restaurantvleugel in het vernieuwde Paleis Het Loo straks voorbereid op een jaarlijks te verwachte bezoekersaantal van 500.000.

Hoofdleverancier

Behalve dat Hanos de hoofdleverancier voor de horeca van Paleis Het Loo wordt, zullen ook alle keukens door dochterbedrijf Van Gestel worden geleverd. De Prins Hendrik Garage is als eerste project afgerond en is reeds geopend. Hierna volgt nog een voorbereidingskeuken op het Stallenplein en een geheel nieuwe keuken in de restaurantvleugel van het vernieuwde paleis.

Ambassadeurs

Tijdens de ondertekening waren er ook een aantal Ambassadeurs aanwezig. Paleis Het Loo heeft een uitgebreid netwerk van Ambassadeurs die van groot belang zijn voor ons. We verwelkomen graag bedrijven en instellingen uit verschillende branches en regio’s om elkaar te versterken in het realiseren van gemeenschappelijk doelen en het delen van kennis. We vinden elkaar in de gemeenschappelijke band die we met Paleis Het Loo hebben. We bedanken hen graag voor hun inzet en bijdrage.

Tickets Webshop