nieuwS

GESLOTEN

Paleis Het Loo is gesloten vanwege Vernieuwing & Verbouwing. STEUN PALEIS HET LOO

Parkeren Paleis Het Loo

Parkeerplaats vanaf 6 januari gesloten

17 december 2020

De bezoekersparkeerplaats van Paleis Het Loo is in de periode vanaf 6 januari tot en met 2 april volledig afgesloten voor fietsers, wandelaars en auto’s. Vanaf 6 januari wordt begonnen met de eerste fase van de vernieuwing van de parkeerplaats.
2020-10 Verpotten oudste sinaasappelboomh

Oudste Sinaasappelboom verpot

21 oktober 2020

Onze oudste sinaasappelboom was toe aan nieuwe grond. Deze boom is ruim 300 jaar oud en zo'n oude boom verpotten klinkt eenvoudiger dan het is.
Restauratie schildering Staatsietrap door SRAL

Restauratie van de schildering bij de Staatsietrap

29 september 2020

De schildering bij de Staatsietrap van Paleis Het Loo is met ruim 550 m² het op één na grootste schilderij van Nederland. Dit indrukwekkende kunstwerk wordt op dit moment gerestaureerd.
2020-09-21-werkbezoek-minister-OCW

Minister Van Engelshoven op werkbezoek

22 september 2020

Afgelopen maandag bracht minister Van Engelshoven een werkbezoek aan Paleis Het Loo. Ze bezocht de Vernieuwing & Verbouwing en sprak met vrijwilliger Nelly de Boer.
ABN Robert Swaak

Nieuw lid Raad van Toezicht

31 augustus 2020

Per 1 september 2020 verwelkomen wij de heer Robert Swaak als lid van onze Raad van Toezicht. Met zijn bedrijfskundige achtergrond en groot netwerk in het bedrijfsleven een zeer waardevolle toevoeging.
2020-07-17 Samenwerking ondertekening Hanos

10-jarige overeenkomst voor horeca met Hanos

17 juli 2020

In de Prins Hendrik Garage vindt vandaag de ondertekening van het horecacontract plaats. Dit contract is de bezegeling van de samenwerkingsovereenkomst die Paleis Het Loo met Hanos voor de komende 10 jaar aangaat.
eikenlaan westvleugel Paleis Het Loo

Vervanging bomenlanen

12 mei 2020

De afgelopen weken zijn verschillende bomen omgevallen die onze gebouwen zwaar hebben beschadigd. We moeten nu snel moeten ingrijpen omwille van de veiligheid.
Solliciteer op de vacature Medewerker Communicatie bij Paleis Het Loo in Apeldoorn

Open vanaf 1 juni

08 mei 2020

Paleis Het Loo gaat weer open op 1 juni in lijn met het landelijke beleid van de overheid met betrekking tot het coronavirus.
Buxus planten test Koningstuin

Buxus keert terug naar de Paleistuinen

20 april 2020

Paleis Het Loo plant drie verschillende buxusvarianten in de tuinen. Dit brengt de tuinen nog beter terug in de oorspronkelijke 17e-eeuwse staat.
Tickets Webshop