Feesten & vergaderen

GESLOTEN

Paleis Het Loo is gesloten vanwege Vernieuwing & Verbouwing. STEUN PALEIS HET LOO

Vorstelijke ontvangst

Paleis Het Loo is een prachtige locatie voor een vorstelijke ontvangst. Er zijn diverse ruimtes, geschikt voor grote en kleine gezelschappen met een uitgebreide keuze aan cateringopties. Het is in overleg mogelijk een (aantal) ruimte(s) exclusief af te huren.

Het Stallenplein

Het Stallencomplex op het Stallenplein is tussen 1907 en 1909 gebouwd in opdracht van Koningin Wilhelmina. De Aanspanplaats, restaurant Prins Hendrik Garage en de Tuigenkamer bieden tal van mogelijkheden.

Aanspanplaats_foto Classic Events

Aanspanplaats

Capaciteit: maximaal 500 personen
Tot in de jaren '60 werden op deze authentieke Aanspanplaats de paarden voor de rijtuigen gespannen. Deze locatie kan worden omgetoverd tot een verwarmde en afgesloten sfeervolle dinerzaal!
grand café Prins Hendrik Garage

Prins Hendrik Garage

Capaciteit diner: 80 personen Borrel/buffet: 140 personen
Ooit werden in deze voormalige autogarage de koninklijke voertuigen onderhouden, nu vormt dit restaurant met uitzicht op het stallencomplex een prachtige gelegenheid voor lekker eten & drinken.
Wilhelmina prive 053

Tuigenkamer

Capaciteit presentatie: 30 personen, vergadering: 16 personen
Je ruikt nog de geur van het leer in deze tuigenkamer, waar vroeger de prachtige tuigen en de zadels hingen. Geef je presentatie of vergader in deze unieke ruimte waar het heden en het verleden naadloos met elkaar verbonden zijn.

Paleistuinen

De tuinen van Paleis Het Loo zijn in de 17e eeuw aangelegd als barokke tuin in opdracht van Koning-Stadhouder Willem III en zijn vrouw Koningin Mary II, de eerste bewoners van Paleis Het Loo.

Kim Nederland, foto Marnix Klooster (21)

Paleistuinen

Capaciteit: op aanvraag
De tuinen van Paleis Het Loo met fonteinen, parterres en Klosbaan vormen de ideale locatie voor een sprankelend event. Creëer extra ruimte voor je gasten door het plaatsen van een mooie tent!

Colonnades

Capaciteit: 100 personen
De twee Colonnades verbonden oorspronkelijk het paleis met de zijvleugels. Nu heb je vanaf de Colonnades een prachtig uitzicht over de tuinen en het paleis en kun je onder Colonnades een borrel of bijeenkomst organiseren!

Reservering aanvragen

  • Indien van toepassing
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie

Neem voor tarieven of meer informatie contact op via 31 (0)55 577 24 00 of info@paleishetloo.nl.

PHL_ZakelijkeMarkt_Plattegrond

Plattegrond

Klik op de plattegrond en zie welke locatie zich waar bevindt.
Betonplaten voor dak ondergrondse uitbreiding

Vernieuwing & Verbouwing

De komende jaren werkt Paleis Het Loo aan een grootscheepse vernieuwing en verbouwing. Vanaf 2021 is het paleis weer toegankelijk voor het publiek en voor feesten & ontvangsten.

Komende activiteiten & events

Dieren van Oranje stallen

Dieren van Oranje

24 april - 26 september

Van paarden tot olifant… In ‘Dieren van Oranje’ wordt met foto’s, films, prenten en verrassende verhalen de bijzondere band geïllustreerd tussen de Oranjes en hun dieren.
Vrouw en man bekijken The Garden of Earthly Worries

The Garden of Earthly Worries

24 april - 26 september

‘The Garden of Earthly Worries’ is een presentatie van vier imposante eigentijdse sculpturen naar ontwerp van de architect Daniel Libeskind.
Speelpaleis-Het-Loo

Speelpaleis Het Loo

24 april - 26 september

Waan je een prins of prinses in de mini-speeltuin Speelpaleis Het Loo!
Tickets Webshop