Feesten & vergaderen

Ontspannen op royale afstand

De stallen en Paleistuinen zijn open. Het paleis is gesloten vanwege Vernieuwing & Verbouwing. 

Vorstelijke ontvangst

Paleis Het Loo is een prachtige locatie voor een vorstelijke ontvangst. Er zijn diverse ruimtes, geschikt voor grote en kleine gezelschappen met een uitgebreide keuze aan cateringopties. Het is in overleg mogelijk een (aantal) ruimte(s) exclusief af te huren.

Het Stallenplein

Het Stallencomplex op het Stallenplein is tussen 1907 en 1909 gebouwd in opdracht van Koningin Wilhelmina. De Aanspanplaats, restaurant Prins Hendrik Garage en de Tuigenkamer bieden tal van mogelijkheden.

Aanspanplaats_foto Classic Events

Aanspanplaats

Capaciteit: maximaal 500 personen
Tot in de jaren '60 werden op deze authentieke Aanspanplaats de paarden voor de rijtuigen gespannen. Deze locatie kan worden omgetoverd tot een verwarmde en afgesloten sfeervolle dinerzaal!
grand café Prins Hendrik Garage

Prins Hendrik Garage

Capaciteit diner: 80 personen Borrel/buffet: 140 personen
Ooit werden in deze voormalige autogarage de koninklijke voertuigen onderhouden, nu vormt dit restaurant met uitzicht op het stallencomplex een prachtige gelegenheid voor lekker eten & drinken.
Wilhelmina prive 053

Tuigenkamer

Capaciteit presentatie: 30 personen, vergadering: 16 personen
Je ruikt nog de geur van het leer in deze tuigenkamer, waar vroeger de prachtige tuigen en de zadels hingen. Geef je presentatie of vergader in deze unieke ruimte waar het heden en het verleden naadloos met elkaar verbonden zijn.

Paleistuinen

De tuinen van Paleis Het Loo zijn in de 17e eeuw aangelegd als barokke tuin in opdracht van Koning-Stadhouder Willem III en zijn vrouw Koningin Mary II, de eerste bewoners van Paleis Het Loo.

Kim Nederland, foto Marnix Klooster (21)

Paleistuinen

Capaciteit: op aanvraag
De tuinen van Paleis Het Loo met fonteinen, parterres en Klosbaan vormen de ideale locatie voor een sprankelend event. Creëer extra ruimte voor je gasten door het plaatsen van een mooie tent!

Colonnades

Capaciteit: 100 personen
De twee Colonnades verbonden oorspronkelijk het paleis met de zijvleugels. Nu heb je vanaf de Colonnades een prachtig uitzicht over de tuinen en het paleis en kun je onder Colonnades een borrel of bijeenkomst organiseren!

Reservering aanvragen

  • Indien van toepassing
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie

Neem voor tarieven of meer informatie contact op met Sandra Koning via 06-12103561 of S.Koning@paleishetloo.nl.

PHL_ZakelijkeMarkt_Plattegrond

Plattegrond

Klik op de plattegrond en zie welke locatie zich waar bevindt.
Betonplaten voor dak ondergrondse uitbreiding

Vernieuwing & Verbouwing

De komende jaren werkt Paleis Het Loo aan een grootscheepse vernieuwing en verbouwing. Vanaf 2021 is het paleis weer toegankelijk voor het publiek en voor feesten & ontvangsten.

Komende activiteiten & events

Cadillac van Wilhelmina

Stallen & Koetshuizen

1 juni - 30 september

Het Stallenplein bevindt zich direct na de entree. In de Koetshuizen zie je de koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van dichtbij!
BuitenGewoon Bloeiend_ tuin_Zomer_Delfts blauw_Paleis Het Loo3_LR

Blauw & Bont

1 juni - 30 september

Er zijn bijzondere Delfts aardewerken tuinvazen te zien. De originelen zijn in de 17e eeuw gemaakt voor Koning-Stadhouder Willem III en Koningin Mary.
Dieren van Oranje stallen

Dieren van Oranje

1 juni - 30 september

Van schoothondje tot olifant… In ‘Dieren van Oranje’ wordt met foto’s, films, prenten en verrassende verhalen de bijzondere band geïllustreerd tussen de Oranjes en hun dieren.
Tickets Webshop