heerlijk

heerlijk high tea

Vandaag geopend Vandaag geopend

Open: Winterpaleis Het Loo

Tot en met 6 januari is het Stallenplein open als Winterpaleis Het Loo. Het paleis en de tuinen zijn gesloten. Voor scholen zijn er altijd mogelijkheden. Vanaf april weer BuitenGewoon Open!

Koninklijke high tea

De high tea is momenteel niet beschikbaar. We dekken de tafels voor de high tea in de Balzaal weer voor u van april t/m september 2019!

 

High tea reserveren

Mogelijk van april t/m september 2019

Reserveer hieronder uw high tea minimaal 1 dag van tevoren. De high tea kan op zaterdag en zondag, maar ook tijdens evenementen en op feestdagen. In de reserveringsagenda ziet u welke dagen beschikbaar zijn.

HIGH TEA RESERVEREN

Een high tea is alleen mogelijk in combinatie met een geldig entreebewijs voor Paleis Het Loo.

High tea Paleis Het Loo

 

 

 

 

Inhoud high tea

Wij verwelkomen u met een glas prosecco of verse jus d’orange. Daarna volgt een variatie aan hartige en zoete heerlijkheden, uiteraard aangevuld met een ruime selectie aan theesoorten uit de productlijn van Paleis Het Loo. Op de luxe etagère vindt u:

  • Verse soep-amuse
  • Patisserie; luxe koekjes
  • Chocolade
  • Muffin
  • Scone met Engelse ‘clotted’ cream en jam
  • Verse fruitsalade
  • Mini club-sandwich
  • Luxe belegd mini broodje
High tea voor kinderen

High tea voor kinderen

€12,95 p.p. (t/m 12 jaar)
Voor kinderen heeft Paleis Het Loo een speciale high tea! Feestelijke ontvangst met kinderchampagne, een soep-amuse en een aangepast assortiment van zoete en hartige lekkernijen!
High tea cadeau

High tea cadeau

Van €12,95 tot €29,95
Geef een koninklijke high tea cadeau! De high tea cadeauvouchers zijn verkrijgbaar in onze webshop. Er zijn vouchers voor kinderen en volwassenen, exclusief én inclusief entree.
Liever picknicken?

Liever picknicken?

Volwassene €18,95, Kind €9,95
Wat is er fijner dan met mooi weer picknicken in de tuinen van Paleis Het Loo? Reserveer nu en kom picknicken op deze unieke locatie!
Tickets Webshop