heerlijk high tea

We zijn gesloten

Het Stallenplein is weer geopend tijdens de buitenfair Spirit of Winter (13-17 november) en Winterpaleis Het Loo (vanaf 7 december). Het paleis is gesloten tot medio 2021.

Koninklijke high tea

Geniet van een vorstelijke high tea in één van de mooiste paleisvertrekken: de Balzaal! Reserveer een high tea minimaal 1 dag van tevoren.

Een high tea is alleen mogelijk in combinatie met een geldig entreebewijs voor Paleis Het Loo. Je betaalt op de dag van bezoek in het restaurant (€23,95 p.p.).

uitgelicht – Koninklijke high tea op Paleis Het Loo

Reserveren

Mogelijk van april t/m september 2019

Reserveren kan voor zaterdag en zondag, maar ook tijdens evenementen en op feestdagen. In de reserveringsagenda zie je welke dagen beschikbaar zijn.

HIGH TEA RESERVEREN

Koninklijke high tea op Paleis Het Loo

Inhoud high tea

Wij verwelkomen je met een glas prosecco of verse jus d’orange. Daarna volgt een variatie aan hartige en zoete heerlijkheden, aangevuld met een ruime selectie aan theesoorten uit de productlijn van Paleis Het Loo. Op de luxe etagère vind je:

  • Verse soep-amuse
  • Patisserie; luxe koekjes
  • Chocolade
  • Muffin
  • Scone met Engelse ‘clotted’ cream en jam
  • Verse fruitsalade
  • Mini club-sandwich
  • Luxe belegd mini broodje

September Tuinmaand actie

Reserveer een High Tea tijdens de September tuinmaand en profiteer van de High Tea Actie! In plaats van € 23,95 betaal je in september maar € 18,50 per persoon.

Te reserveren op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Kijk voor beschikbaarheid in de reserveringsagenda bovenaan deze pagina.

High Tea in de Balzaal van Paleis Het Loo

Foto BM Fotografie

High tea voor kinderen _ Paleis Het Loo

High tea voor kinderen

€13,50 p.p. (t/m 12 jaar)
Een speciale high tea voor kinderen! Feestelijke ontvangst met kinderchampagne, een soep-amuse en een aangepast assortiment van zoete en hartige lekkernijen.
high tea voucher

High tea cadeau

Van €13,50 tot €31,50
Geef een koninklijke high tea cadeau! De high tea cadeauvouchers zijn verkrijgbaar in onze webshop. Er zijn vouchers voor kinderen en volwassenen, exclusief én inclusief entree.
PIcknicken in de paleistuinen van Paleis Het Loo

Liever picknicken?

Volwassene €19,95, Kind €10,50
Wat is er fijner dan met mooi weer picknicken in de tuinen van Paleis Het Loo? Reserveer nu en kom picknicken op deze unieke locatie!
Tickets Webshop