Paleis Het Loo | Het paleis als locatie

Het paleis als locatie

Paleis Het Loo is niet alleen een museum, maar ook een aantrekkelijke locatie voor een zakelijk evenement. Dit unieke paleis in het midden van het land is uitstekend bereikbaar en is een prachtig decor voor vele soorten bijeenkomsten.

evenementen locatie

De Balzaal en de Koningin Wilhelminazaal zijn uniek in hun soort en ademen een koninklijke sfeer. Er zijn ook mogelijkheden op het Bordes, het terras bij de Balzaal of de Achterstoep met uitzicht op de tuinen.

nieuwe aankleding terras_IMGP0813

Catering

Paleis het LooMet zorg is Albron als cateraar geselecteerd die niet alleen de dagelijkse bezoekers van vele lekkernijen voorziet, maar die ook voor evenementen en bijeenkomsten een menu op maat kan verzorgen. Daarnaast zijn er ook afspraken met Maison van den Boer en Bilderberg Hotel De Keizerskroon om de catering van uw evenement te verzorgen.

Grotere evenementen komen op het Stallenplein volledig tot hun recht. De indrukwekkende Aanspanplaats geeft events een eigen gezicht. Van een een intiem en luxe diner tot een groots gala. Wij denken graag met u mee om uw evenement een koninklijk karakter te geven.

  • Het interieur van de Balzaal
    Het stallencomplex
    Het auditorium in het entreegebouw
    Dineropstelling onder de Aanspanplaats
Het interieur van de Balzaal
foto vergroten
Het stallencomplex
foto vergroten
Het auditorium in het entreegebouw
foto vergroten
Dineropstelling onder de Aanspanplaats
foto vergroten