fiets- en wandelrouteS

fiets- en wandelrouteS rond Het Loo

Vandaag geopend: 10:00 - 17:00

BuitenGewoon Open

Paleis Het Loo is BuitenGewoon Open. De stallen, tuinen, museumshop en de restaurants zijn geopend t/m 30 september. Het Stallenplein is met Kerst open van 15 december t/m 6 januari 2019. Het paleis is tot medio 2021 gesloten.

Wandelen

Wandelaars kunnen hun geluk niet op bij Paleis Het Loo. Op het Stallenplein en in de paleistuinen kunt u de nodige meters maken. Achterin de tuinen bij de Colonnades kunt u via het tourniquet ook nog doorlopen naar de Oranje-wandeling. Deze route gaat door een mooi stukje Paleispark en brengt u langs de veldvijvers met het Badpaviljoen, Theepaviljoen en de koninklijke Botenhuizen. Er is dus genoeg wandelplezier voor jong en oud!

Wandelroutes

UitinApeldoorn heeft diverse mooie wandelroutes verzameld op deze pagina.

Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn

4daagse Apeldoorn logoDe 65e editie van de 4Daagse van Apeldoorn is van dinsdag 10 tot en met vrijdag 13 juli 2018. Deze 4Daagse is voor doorgewinterde wandelaars en beginners, voor jong en oud. Wandelaars kunnen kiezen uit afstanden van 12, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. Ook is er de mogelijkheid om 1, 2 of 3 dagen deel te nemen. Behalve door diverse Veluwse dorpjes lopen de routes langs de vele bezienswaardigheden van Apeldoorn en omstreken, waaronder Paleis Het Loo.

Entreebewijs

Wandelaars en fietsers dienen in het bezit van een geldig entreebewijs te zijn bij gebruik van onze horeca of een bezoek aan het Stallenplein of de tuinen.

Fietsen

Apeldoorn heeft ook een groot aanbod fiets- en wandelroutes. Deze zijn door de Fietsersbond, Wandelnet, IVN, de Provincie Gelderland en de gemeente Apeldoorn gebundeld in de fiets- en wandelkaart 'Naar Buiten in Apeldoorn’. Ook benieuwd naar alle routes? De kaart is gratis verkrijgbaar bij het VVV-informatiepunt in CODA en bij de receptie van het stadhuis.

ANWB gastvrij plus

ANWB gastvrij plus

Paleis Het Loo is een ANWB Gastvrij Plus punt. Wij bieden een gratis fietsoplaadpunt. Breid uw rustmoment uit door een bezoek te brengen aan de tuinen, het paleisdak, de stallen of een van onze restaurants.
Route Royale

Route Royale

De Veluwe draagt fietsers een warm hart toe. Met het uitgebreide routenetwerk is de fiets dé manier om de uitgestrekte bossen, zandverstuivingen, heidelandschappen of omliggende dorpen en knusse steden te verkennen en te combineren met een bezoek aan Paleis Het Loo via de 'Route Royale'.
Delfts Blauw

Delfts Blauw

Tickets Webshop