BuitenGewoon

BuitenGewoon Open!

Gesloten tot 14 november Gesloten tot 14 nov

Tijdelijk gesloten

Paleis Het Loo is t/m 13 november gesloten. Het Stallenplein gaat open voor Spirit of Winter en Winterpaleis Het Loo. Het paleis is vanwege de verbouwing gesloten. Voor scholen zijn er altijd mogelijkheden.

Buitengewoon Open

Het hoofdgebouw van Paleis Het Loo is gesloten vanwege de vernieuwing en verbouwing, maar in de zomer zijn de tuinen en de stallen BuitenGewoon Open! In de winter is het Stallenplein decor voor Winterpaleis Het Loo.

2019 & 2020

In 2019 zijn we open van dinsdag 2 april tot en met zondag 29 september 2019
In 2020 zijn we open van dinsdag 31 maart tot en met woensdag 30 september 2020

Wat is open

Tuinen
Tuinen
Gesloten
Stallen
Stallen
Gesloten
Oranje-wandeling
Oranje-wandeling
Gesloten
Paleis
Paleis
Gesloten

Te zien & doen in 2018

Zomer

De tuinen zijn in 2018 extra vol beplant voor een kleurrijk spektakel. Er hebben dit jaar talloze evenementen plaatsgevonden, een Pinksterbrocante fair en Koninklijke PK’s, met paarden, rijtuigen en auto’s van de Koning in actie. Op 29, 30 juni en 1 juli was het Concours d’Élégance; het autofeest voor liefhebbers. In de zomervakantie werden de Prinsen- en Prinsessendagen gehouden en elke laatste zondag van de maand was er Een vrolijke noot, muziek in de paleistuinen. Eind augustus was het Royal Polo at the palace en we sloten het zomerseizoen met de September Tuinmaand.

Winter

In de wintermaanden zijn we geopend van 14 t/m 18 november tijdens Spirit of Winter en er is dit jaar 'gewoon' weer Winterpaleis Het Loo. Dit keer, zonder paleis, in een geheel ander jasje op het Stallenplein!

Binnenkort

Spirit of Winter

Spirit of Winter

14 november - 18 november

Van 14 tot en met 18 november vindt de buitenfair Spirit of Winter plaats. Ruim 160 deelnemers etaleren hun producten langs de bomenlanen en op het Stallenplein.
Winterpaleis Het Loo

Winterpaleis Het Loo

15 december - 6 januari 2019

Winterpaleis Het Loo vindt dit jaar plaats op het Stallenplein. Traditiegetrouw wordt het plein omgetoverd tot een winterwereld vol schaatspret rond de ijsbaan.
Kinderatelier

Kinderatelier

14 november - 18 november

Kinderen zijn dagelijks welkom in het Kinderatelier in de stallen op Paleis Het Loo. Hier komen ze van alles te weten over het werk van de koetsier, de chauffeur, de tuinvrouw en de architect.
Open, just not as usualGeöffnet, aber anders
Tickets Webshop