BuitenGewoon Open!

BuitenGewoon Open

De stallen en tuinen zijn BuitenGewoon Open t/m 29 september! Het paleis is gesloten tot medio 2021.

BuitenGewoon Open

In de zomer zijn de tuinen en de stallen 'BuitenGewoon Open'! Het hoofdgebouw (het paleis) is t/m 2021 gesloten vanwege de Vernieuwing & Verbouwing.

Is Paleis Het Loo open?

Tot en met 29 september 2019 zijn de tuinen en stallen geopend. Van 7 december t/m 5 januari 2020 is het Stallenplein open tijdens Winterpaleis Het Loo.

Wat is open?

Tuinen
Tuinen
Open
Stallen
Stallen
Open
Paleis
Paleis
Gesloten
Oranje-wandeling
Oranje-wandeling
Open

Te zien & doen in 2019

Zomer

De tuinen zijn extra vol beplant voor een kleurrijk spektakel. Er zijn dit jaar talloze evenementen: een Pinksterbrocante fair en Koninklijke PK’s, met paarden, rijtuigen en auto’s van de Koning in actie. In de zomervakantie worden de Prinsen- en Prinsessendagen gehouden en elke laatste zondag van de maand is er Muziek op Zondag, klassieke muziek op het Stallenplein en in de paleistuin. De September Tuinmaand zit boordevol extra's voor tuinliefhebbers en wordt afgesloten met We Sluiten Buiten, inclusief tuinbeurs!

Winter

In de wintermaanden zijn we geopend in november tijdens Spirit of Winter en er is dit jaar 'gewoon' weer Winterpaleis Het Loo op het Stallenplein!

6897-PaleisHetLoo-L_Colonnades Petitfour bar_restaurant

2020

In 2020 zijn we open van dinsdag 31 maart tot en met woensdag 30 september 2020.

te zien & doen

Lunchlezing Balzaal

Lunchlezing

10 september, van 11:30 tot 13:00

Renske Ek en Marieke Berendsen vertellen tijdens een speciale lezing in de Balzaal over The Garden of Earthly Worries en de totstandkoming van deze tentoonstelling.
1. rondleiding naar Floriskas en kwekerij_Paleis Het Loo_LR

September Tuinmaand

5 september - 29 september

Neem op donderdag of vrijdag een kijkje achter de schermen! Ga op pad met de tuinbaas naar de Floriskas, kwekerij en de olifantenschuur.
klein-Concours Hippique Paleis Het Loo (1)

Concours Hippique Apeldoorn

21 september

Op 21 september is de eerste editie van Concours Hippique Apeldoorn bij Paleis Het Loo met de Apeldoornse Ruiter-en Menkampioenschappen.
Tickets Webshop