BuitenGewoon Open!

Gesloten

In verband met het Coronavirus zijn de stallen en paleistuinen vooralsnog gesloten. Het paleis is gesloten tot medio 2021 vanwege Vernieuwing & Verbouwing.

BuitenGewoon Open

Vanaf juni t/m 30 september zijn de tuinen en de stallen 'BuitenGewoon Open'! Het hoofdgebouw (het paleis) is t/m 2021 gesloten vanwege de Vernieuwing & Verbouwing.

Is Paleis Het Loo open?

Op dit moment is Paleis Het Loo gesloten. Vanaf juni t/m 30 september 2020 zijn de tuinen en stallen geopend.

Wat is nu open?

Tuinen
Tuinen
Gesloten
Stallen
Stallen
Gesloten
Paleis
Paleis
Gesloten
Oranje-wandeling
Oranje-wandeling
Gesloten

Je bezoek in 2020

Juni t/m september

De tuinen zijn extra vol beplant voor een kleurrijk spektakel. Er zijn talloze evenementen, zoals Koninklijke PK’s met paarden, rijtuigen en auto’s van de Koning in actie. In de zomervakantie worden de Prinsen- & Prinsessendagen gehouden en elke laatste zondag van de maand is er Muziek op Zondag, klassieke muziek op het Stallenplein en in de paleistuin. In september zijn er veel culturele extra's en zijn de paleistuinen op hun mooist!

EVENEMENTENKALENDER

Winter

In de wintermaanden zijn we geopend in november tijdens Spirit of Winter en kun je ook dit jaar weer schaatsen op het Stallenplein!

te zien & doen

Cadillac van Wilhelmina

Stallen & Koetshuizen

2 juni - 30 september

Het Stallenplein bevindt zich direct na de entree. In de Koetshuizen zie je de koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van dichtbij!
BuitenGewoon Bloeiend_ tuin_Zomer_Delfts blauw_Paleis Het Loo3_LR

Blauw & Bont

2 juni - 30 september

Er zijn bijzondere Delfts blauwe tuinvazen te zien. De originelen zijn in de 17e eeuw gemaakt voor Koning-Stadhouder Willem III en Koningin Mary.
Dieren van Oranje stallen

Dieren van Oranje

2 juni - 30 september

Van schoothondje tot olifant… In ‘Dieren van Oranje’ wordt met foto’s, films, prenten en verrassende verhalen de bijzondere band geïllustreerd tussen de Oranjes en hun dieren.
Tickets