BuitenGewoon

BuitenGewoon Open!

BuitenGewoon Open

Het Stallenplein en de paleistuinen zijn weer BuitenGewoon Open t/m 29 september! Het paleis is gesloten tot medio 2021. Vanwege een besloten evenement is het Stallenplein gesloten op 22 juni.

Buitengewoon Open

Het hoofdgebouw van Paleis Het Loo is gesloten vanwege de vernieuwing en verbouwing, maar in de zomer zijn de tuinen en de stallen BuitenGewoon Open! In de winter is het Stallenplein decor voor Winterpaleis Het Loo.

Wat is open

Tuinen
Tuinen
Open
Stallen
Stallen
Open
Paleis
Paleis
Gesloten
Oranje-wandeling
Oranje-wandeling
Open

Te zien & doen in 2019

Zomer

De tuinen zijn extra vol beplant voor een kleurrijk spektakel. Er zijn dit jaar talloze evenementen: een Pinksterbrocante fair en Koninklijke PK’s, met paarden, rijtuigen en auto’s van de Koning in actie. In de zomervakantie worden de Prinsen- en Prinsessendagen gehouden en elke laatste zondag van de maand is er Muziek op Zondag, muziek in de paleistuinen. De September Tuinmaand zit boordevol extra's voor tuinliefhebbers en wordt afgesloten met We Sluiten Buiten, inclusief tuinbeurs!

Winter

In de wintermaanden zijn we geopend in november tijdens Spirit of Winter en er is dit jaar 'gewoon' weer Winterpaleis Het Loo op het Stallenplein!

2020

In 2020 zijn we open van dinsdag 31 maart tot en met woensdag 30 september 2020

Binnenkort

Stallen & Koetshuizen

Stallen & Koetshuizen

2 april - 29 september

Het Stallenplein bevindt zich direct achter de entree. In de Koetshuizen ziet u de koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van dichtbij!
De Oranje-wandeling

De Oranje-wandeling

2 april - 29 september, tot 16:30

De ‘Oranje-wandeling’ loopt door een deel van het paleispark. Wandel langs het badpaviljoen, theepaviljoen en de koninklijke botenhuizen. Geniet van het prachtige uitzicht!
Het dak op!

Het dak op!

2 april - 29 september

Wilt u zicht op oud én nieuw? Bezoek dan het paleisdak met een schitterend uitzicht op de 17e-eeuwse tuin aan de achterzijde en de vernieuwing aan de voorzijde.
Tickets Webshop