BuitenGewoon Open!

Stallenplein geopend

Het Stallenplein is open tijdens Winterpaleis Het Loo (t/m 5 januari 2020). Het paleis is gesloten tot medio 2021.

BuitenGewoon Open

In de zomer zijn de tuinen en de stallen 'BuitenGewoon Open'! Het hoofdgebouw (het paleis) is t/m 2021 gesloten vanwege de Vernieuwing & Verbouwing.

Is Paleis Het Loo open?

Van 7 december 2019 t/m 5 januari 2020 is het Stallenplein open tijdens Winterpaleis Het Loo. Van 31 maart t/m 30 september 2020 zijn de tuinen en stallen geopend.

Wat is open?

Tuinen
Tuinen
Gesloten
Stallen
Stallen
Open
Paleis
Paleis
Gesloten
Oranje-wandeling
Oranje-wandeling
Gesloten

Te zien & doen in 2019

Winter

In de wintermaanden zijn we geopend in november tijdens Spirit of Winter en er is dit jaar 'gewoon' weer Winterpaleis Het Loo op het Stallenplein!

Zomer

De tuinen zijn extra vol beplant voor een kleurrijk spektakel. Er zijn talloze evenementen: de Pinksterbrocante fair en Koninklijke PK’s, met paarden, rijtuigen en auto’s van de Koning in actie. In de zomervakantie worden de Prinsen- & Prinsessendagen gehouden en elke laatste zondag van de maand is er Muziek op Zondag, klassieke muziek op het Stallenplein en in de paleistuin. September zit boordevol extra's voor tuinliefhebbers en wordt afgesloten met een tuinbeurs!

6897-PaleisHetLoo-L_Colonnades Petitfour bar_restaurant

te zien & doen

Dieren van Oranje stallen

Dieren van Oranje

7 december - 5 januari 2020

Van schoothondje tot olifant… In ‘Dieren van Oranje’ wordt met foto’s, films, prenten en verrassende verhalen de bijzondere band geïllustreerd tussen de Oranjes en hun dieren.
Kinderatelier op Paleis Het Loo_Foto Petra Groeneboom

Kinderatelier

7 december - 5 januari 2020

Bezoek het Kinderatelier in de stallen en kom van alles te weten over het werk van de koetsier, de chauffeur, de tuinvrouw en de architect!
IJsbaan Winterpaleis Het Loo, foto Menno Mulder DSC05914-2

Schaatsen op het Stallenplein

7 december - 5 januari 2020

Traditiegetrouw is het Stallenplein omgetoverd tot een winterwereld vol schaatspret. Zwier de hele ijsbaan over of leer schaatsen met behulp van een pinguïn.
Tickets