BuitenGewoon

BuitenGewoon Open!

Gesloten tot 2 april Gesloten tot 2 april

Gesloten

Het Stallenplein en de paleistuinen zijn vanaf 2 april weer BuitenGewoon Open! Voor scholen zijn er altijd mogelijkheden. Het paleis is gesloten tot medio 2021.

Buitengewoon Open

Het hoofdgebouw van Paleis Het Loo is gesloten vanwege de vernieuwing en verbouwing, maar in de zomer zijn de tuinen en de stallen BuitenGewoon Open! In de winter is het Stallenplein decor voor Winterpaleis Het Loo.

Vandaag

Tuinen
Tuinen
Gesloten
Stallen
Stallen
Gesloten
Paleis
Paleis
Gesloten
Oranje-wandeling
Oranje-wandeling
Gesloten

Te zien & doen in 2019

Zomer

De tuinen zijn extra vol beplant voor een kleurrijk spektakel. Er zijn dit jaar talloze evenementen: een Pinksterbrocante fair en Koninklijke PK’s, met paarden, rijtuigen en auto’s van de Koning in actie. In de zomervakantie worden de Prinsen- en Prinsessendagen gehouden en elke laatste zondag van de maand is er Muziek op Zondag, muziek in de paleistuinen. De September Tuinmaand zit boordevol extra's voor tuinliefhebbers en wordt afgesloten met We Sluiten Buiten, inclusief tuinbeurs!

Winter

In de wintermaanden zijn we geopend in november tijdens Spirit of Winter en er is dit jaar 'gewoon' weer Winterpaleis Het Loo op het Stallenplein!

2020

In 2020 zijn we open van dinsdag 31 maart tot en met woensdag 30 september 2020

Binnenkort

Kinderatelier

Kinderatelier

2 april - 29 september

Kinderen zijn altijd welkom in het Kinderatelier in de stallen. Kom van alles te weten over het werk van de koetsier, de chauffeur, de tuinvrouw en de architect!
BuitenGewoon Bloeiend

BuitenGewoon Bloeiend

2 april - 29 september

De tuin bloeit volop! Prachtige bloemen en planten en een geweldig uitzicht vanaf het paleisdak!
Dieren van Oranje

Dieren van Oranje

2 april - 29 september

Van schoothondje tot olifant… In ‘Dieren van Oranje’ wordt met foto’s, prenten en verrassende verhalen de bijzondere band geïllustreerd tussen de Oranjes en hun dieren.
Tickets Webshop