BuitenGewoon

BuitenGewoon Open!

Vandaag geopend Vandaag geopend

Open: Winterpaleis Het Loo

Tot en met 6 januari is het Stallenplein weer open als Winterpaleis Het Loo. Het paleis en de tuinen zijn gesloten. Voor scholen zijn er altijd mogelijkheden. Vanaf april weer BuitenGewoon Open!

Buitengewoon Open

Het hoofdgebouw van Paleis Het Loo is gesloten vanwege de vernieuwing en verbouwing, maar in de zomer zijn de tuinen en de stallen BuitenGewoon Open! In de winter is het Stallenplein decor voor Winterpaleis Het Loo.

2019 & 2020

In 2019 zijn we open van dinsdag 2 april tot en met zondag 29 september 2019
In 2020 zijn we open van dinsdag 31 maart tot en met woensdag 30 september 2020

Vandaag

Stallen
Stallen
Open
Tuinen
Tuinen
Gesloten
Oranje-wandeling
Oranje-wandeling
Gesloten
Paleis
Paleis
Gesloten

Te zien & doen in 2018

Zomer

De tuinen zijn in 2018 extra vol beplant voor een kleurrijk spektakel. Er hebben dit jaar talloze evenementen plaatsgevonden, een Pinksterbrocante fair en Koninklijke PK’s, met paarden, rijtuigen en auto’s van de Koning in actie. Op 29, 30 juni en 1 juli was het Concours d’Élégance; het autofeest voor liefhebbers. In de zomervakantie werden de Prinsen- en Prinsessendagen gehouden en elke laatste zondag van de maand was er Een vrolijke noot, muziek in de paleistuinen. Eind augustus was het Royal Polo at the palace en we sloten het zomerseizoen met de September Tuinmaand.

Winter

In de wintermaanden zijn we geopend van 14 t/m 18 november tijdens Spirit of Winter en er is dit jaar 'gewoon' weer Winterpaleis Het Loo. Dit keer, zonder paleis, in een geheel ander jasje op het Stallenplein!

Binnenkort

Stallen & Koetshuizen

Stallen & Koetshuizen

15 december - 6 januari 2019

Het Stallenplein bevindt zich direct achter de entree. In de Koetshuizen ziet u de koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van dichtbij!
Winterpaleis Het Loo

Winterpaleis Het Loo

15 december - 6 januari 2019

Winterpaleis Het Loo vindt dit jaar plaats op het Stallenplein. Traditiegetrouw wordt het plein omgetoverd tot een winterwereld vol schaatspret rond de ijsbaan.
Dieren van Oranje

Dieren van Oranje

15 december - 6 januari 2019

Van schoothondje tot olifant… In ‘Dieren van Oranje’ wordt met foto’s, prenten en verrassende verhalen de bijzondere band geïllustreerd tussen de Oranjes en hun dieren.
Tickets Webshop