BuitenGewoon

BuitenGewoon Open!

Vanwege schoolvakantie geopend Vanwege schoolvakantie open

BuitenGewoon Open

Paleis Het Loo is BuitenGewoon Open. De stallen, tuinen, museumshop en de restaurants zijn geopend t/m 30 september. Het Stallenplein is met Kerst open van 15 december t/m 6 januari 2019. Het paleis is tot medio 2021 gesloten.

Buitengewoon Open

Ook al is het hoofdgebouw van Paleis Het Loo de komende drie jaar vanwege de vernieuwing en verbouwing gesloten, van 30 maart t/m 30 september zijn we BuitenGewoon Open! Via een lift aan de zijkant van het paleis is het dak toegankelijk voor een goed zicht op de bouwwerkzaamheden op het voorplein en een indrukwekkend uitzicht op de paleistuinen.

2019 & 2020

In 2019 zijn we open van dinsdag 2 april tot en met zondag 29 september 2019
In 2020 zijn we open van dinsdag 31 maart tot en met woensdag 30 september 2020

Wat is open

Tuinen
Tuinen
Open
Stallen
Stallen
Open
Oranje-wandeling
Oranje-wandeling
Open
Paleis
Paleis
Gesloten

Te zien & doen in 2018

De tuinen worden dit jaar buitengewoon vol beplant, voor een kleurrijk spektakel. Er vinden dit jaar talloze evenementen plaats, een Pinksterbrocante fair en Koninklijke PK’s, met paarden, rijtuigen en auto’s van de Koning in actie. Op 29, 30 juni en 1 juli is het Concours d’Élégance; het autofeest voor liefhebbers. In de zomervakantie worden de Prinsen- en Prinsessendagen gehouden en elke laatste zondag van de maand Een vrolijke noot, muziek in de paleistuinen. Eind augustus is het Royal Polo at the palace en we sluiten het zomerseizoen met de September Tuinmaand. Ook is er een kleine presentatie Dieren van Oranje en een Kinderatelier.

Zien & doen

Stallen & Koetshuizen

Stallen & Koetshuizen

30 maart - 30 september

In de stallen & koetshuizen zijn dagelijks de koetsen en rijtuigen te zien. Begin uw bezoek bij grand café Prins Hendrik Garage voor een kop koffie of thee!
De Oranje-wandeling

De Oranje-wandeling

30 maart - 30 september

Tijdens de ‘Oranje-wandeling’ door een deel van het paleispark wandelt u langs het badpaviljoen, theepaviljoen en de koninklijke botenhuizen. Geniet van het prachtige uitzicht!
Het dak op!

Het dak op!

30 maart - 30 september

Wilt u zicht op oud én nieuw? Bezoek dan het paleisdak met een schitterend uitzicht op de 17e-eeuwse tuin aan de achterzijde en de vernieuwing aan de voorzijde.
Open, just not as usualGeöffnet, aber anders
Tickets Webshop