blogS

blogS

Geopend op 2e Pinksterdag Geopend op 2e Pinksterdag

BuitenGewoon Open

Paleis Het Loo is BuitenGewoon Open. De tuinen, stallen, het paleisdak en de restaurants zijn geopend t/m 30 september. Het Stallenplein is met Kerst open van 15 december t/m 6 januari 2019. Het paleis is tot medio 2021 gesloten.

Huwelijksnacht Harry en Meghan

Huwelijksnacht Harry en Meghan

11 mei 2018

Als de laatsten  van de tweehonderd gasten op zaterdagavond 19 mei de feestlocatie op een paar honderd meter van Windsor Castle verlaten, vertrekken prins Harry en zijn bruid Meghan Markle  naar alle waarschijnlijkheid naar boven. Daar zullen ze in alle afzondering de eerste nacht als gehuwd paar doorbrengen.
18e-eeuws ontwerp voor Het Loo ontdekt

18e-eeuws ontwerp voor Het Loo ontdekt

08 januari 2018

Op 8 januari 2018 sluit het hoofdgebouw van Paleis Het Loo de deuren. Dan kan worden begonnen met de restauratie en de uitbreiding van het paleis. Aan de uitvoering van de plannen is een intensieve voorbereiding vooraf gegaan waarin door verschillende architecten ontwerpen zijn gemaakt en voorgelegd. Uiteindelijk is gekozen voor het ontwerp van KAAN Architecten. Toepasselijk is dat juist in deze periode een onbekend 18e-eeuws ontwerp is ontdekt voor de Westvleugel van het Paleis.
BlogBlog
Tickets Webshop