Toegankelijkheid

GESLOTEN

Paleis Het Loo is gesloten vanwege Vernieuwing & Verbouwing. STEUN PALEIS HET LOO

Toegankelijkheid

We doen ons uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Echter, vanwege de Vernieuwing & Verbouwing is de toegankelijkheid van het museum verminderd. Wij adviseren om onderstaande informatie te lezen, zodat je goed voorbereid kunt genieten van je bezoek en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij wensen je een prettig bezoek!

Praktische informatie

Het Stallenplein en de Prins Hendrik Garage zijn goed toegankelijk. Het paleisdak is vanwege Vernieuwing & Verbouwing niet toegankelijk. De tuinen zijn vanwege grindpaden lastig begaanbaar, de verschillende niveaus zijn wel bereikbaar d.m.v. planken.

Nederlandse Gebarentaal (NGT)
Veel onderdelen van de programmering worden getolkt in Nederlandse Gebarentaal.

Goed om te weten

Jouw bezoek

Lees meer informatie over je bezoek aan Paleis Het Loo:

*Als tegemoetkoming voor de beperkte toegankelijkheid krijgen rolstoelgebruikers gratis entree.

Tips?

De Zonnebloem is adviserend partner in de toegankelijkheid van Paleis Het Loo, maar ook jouw ervaringen of suggesties zijn van harte welkom via info@paleishetloo.nl.

Zien & doen

Dieren van Oranje stallen

Dieren van Oranje

24 april - 26 september

Van paarden tot olifant… In ‘Dieren van Oranje’ wordt met foto’s, films, prenten en verrassende verhalen de bijzondere band geïllustreerd tussen de Oranjes en hun dieren.
Vrouw en man bekijken The Garden of Earthly Worries

The Garden of Earthly Worries

24 april - 26 september

‘The Garden of Earthly Worries’ is een presentatie van vier imposante eigentijdse sculpturen naar ontwerp van de architect Daniel Libeskind.
Kinderatelier op Paleis Het Loo_Foto Petra Groeneboom

Kinderatelier

24 april - 26 september

Bezoek het Kinderatelier in de stallen en kom van alles te weten over het werk van de koetsier, de chauffeur, de tuinvrouw en de architect!
Tickets Webshop