Toegankelijkheid

TUINEN EN STALLEN OPEN

Vanwege corona-maatregelen zijn wij verplicht onze bezoekers te registreren. Koop tickets online, dit voorkomt filevorming bij de entree. Het paleis is gesloten.

Toegankelijkheid

We doen ons uiterste best om voor iedereen toegankelijk te zijn. Echter, vanwege de Vernieuwing & Verbouwing is onze toegankelijkheid verminderd. Wij adviseren om onderstaande informatie te lezen, zodat je goed voorbereid kunt genieten van je bezoek en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij wensen je een prettig bezoek!

NGT_Nederlandse Gebarentolk op Paleis Het Loo_WELKOM

Nederlandse Gebarentaal (NGT)

Delen van de programmering worden getolkt in Nederlandse Gebarentaal.

Praktische informatie

Het Stallenplein en de Prins Hendrik Garage zijn voor iedereen goed toegankelijk. Het is circa 8 minuten lopen naar de tuinen. Er rijdt een pendelbusje (m.u.v. de Prinsen- & Prinsessendagen) naar de ingang van de tuinen, kosten retour: 1 euro p.p. contant betalen. De tuinen zijn vanwege grindpaden lastig begaanbaar, de verschillende niveaus zijn wel bereikbaar d.m.v. planken.

Rolstoelpendel
De pendel met rolstoellift rijdt uitsluitend op aanvraag via info@paleishetloo.nl (minimaal 3 werkdagen voorafgaand aan het bezoek).

Goed om te weten

Jouw bezoek

Lees meer informatie over je bezoek aan Paleis Het Loo:

*Als tegemoetkoming voor de beperkte toegankelijkheid krijgen rolstoelgebruikers gratis entree.

Tips?

De Zonnebloem is adviserend partner in de toegankelijkheid van Paleis Het Loo, maar ook jouw ervaringen of suggesties zijn van harte welkom via info@paleishetloo.nl.

Zien & doen

Dieren van Oranje stallen

Dieren van Oranje

5 juni - 19 september

Van paarden tot olifant… In ‘Dieren van Oranje’ wordt met foto’s, films, prenten en verrassende verhalen de bijzondere band geïllustreerd tussen de Oranjes en hun dieren.
Vrouw en man bekijken The Garden of Earthly Worries

The Garden of Earthly Worries

19 mei - 26 september

‘The Garden of Earthly Worries’ is een presentatie van vier imposante eigentijdse sculpturen naar ontwerp van de architect Daniel Libeskind.
Kinderatelier op Paleis Het Loo_Foto Petra Groeneboom

Kinderatelier

5 juni - 19 september

Bezoek het Kinderatelier in de stallen en kom van alles te weten over het werk van de koetsier, de chauffeur, de tuinvrouw en de architect!
Tickets Webshop