tijden & tarieven

Tuinen & stallen open

De tuinen, stallen en de Oranje-wandeling zijn t/m 26 september geopend.

Openingstijden

Maandag
gesloten *
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
10:00 - 17:00
* maandag open op 2, 9, 16 en 23 augustus.

Het Stallenplein en het restaurant zijn op zaterdag 11 en 18 september gesloten. Alleen de Paleistuin is op deze dagen geopend.

Tarieven BuitenGewoon Open

Tickets
Vanaf 13 jaar€ 8,50
4 t/m 12 jaar€ 3,00
Prins/Prinses (4 t/m 12 jaar)€ 5,00
0 t/m 3 jaargratis
Groepstarief (vanaf 20 personen)€ 7,50
Museumkaart/VIP-KAART e.a.*gratis
Rolstoelgebruikers*gratis
Parkeren per dag€ 5,00

KOOP TICKETS ONLINE

*Museumkaart/VIP-KAART e.a.

Ook voor abonnementhouders is een ticket met timeslot gewenst, de toegang blijft gratis. Boek een Museumkaart/VIP-KAART e.a.-ticket op het gewenste tijdstip. Neem jouw (abonnements)kaart mee, anders is het gratis ticket niet geldig. Het gaat om de volgende abonnementen/kaarten: Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-KAART, Vereniging Rembrandtpas, Vriendenpas, ICOM, een voucher of vrijkaart. Is jouw abonnement geldig voor 2 personen? Boek dan ook 2 tickets.

*VIP-KAART: 4 PERSONEN GRATIS

Tot en met 5 september krijgen deelnemers van de BankGiro Loterij gratis toegang voor 4 personen per VIP-KAART (de kaarthouder +3). Boek de tickets online met tijdslot door te kiezen voor 'Museumkaart/VIP-KAART e.a.' of meld je bij de kassa op de dag van bezoek.

*Rolstoelgebruikers

Als tegemoetkoming voor de beperkte toegankelijkheid ontvangen rolstoelgebruikers gratis entree. Het is wel gewenst om online een ticket met tijdslot te boeken.

Groepen

Reserveer vooraf entree, rondleiding en/of horeca-arrangement voor jouw groep. Hier vind je ook informatie voor touroperators: GROEPEN

Overige informatie

  • In verband met corona-maatregelen kan het zijn dat activiteiten en evenementen niet of in aangepaste vorm plaatsvinden. Kijk daarom altijd voorafgaand aan je bezoek op de site voor de actuele informatie.
  • Toeslagen: voor sommige evenementen kan een toeslag gelden.
  • Parkeren: De parkeerplaats is tot en met 3 oktober open voor bezoekers van Paleis Het Loo. € 5,00 per auto, afrekenen bij de kassa of parkeerautomaat. De parkeerplaats is geopend van 09:45 tot 17:30 uur. Touringcars parkeren gratis.
  • Abonnementen: bezoekers met een Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-KAART, vrijkaart en Vrienden van Paleis Het Loo en Vereniging Rembrandt dienen de fysieke kaart te tonen om toegang te krijgen. Boek daarnaast een e-ticket met tijdslot.
  • Winkelen: de Museumshop heeft dezelfde openingstijden als het museum. Onze webshop is altijd open.
  • Honden: honden worden niet toegelaten, met uitzondering van blindengeleide- en hulphonden. Dit geldt voor het gehele terrein van Paleis Het Loo.
  • Fotograferen: het is toegestaan om foto’s en filmopnamen te maken, uitsluitend voor privédoeleinden. Drones zijn niet toegestaan. Het gebruik van flits, statief of selfie-stick in de tentoonstellingsruimten is niet toegestaan.
  • Rookbeleid: voor rokers heeft Paleis Het Loo speciale rookplekken ingericht. Je wordt verzocht om uitsluitend op die locaties te roken. Onze medewerkers kunnen aangeven waar deze locaties te vinden zijn. Paleis Het Loo volgt het Nationaal Preventieakkoord van de Rijksoverheid en houdt alle binnenruimtes en de meeste buitenruimtes rookvrij. Dit geldt voor alle rookwaren, waaronder ook e-sigaretten.
  • Gladheid: kans op gladheid vanwege beperkte gladheidsbestrijding (gebruik van pekel is niet mogelijk).
Tickets Webshop