tijden & tarieven

Tijdelijk gesloten

Zodra de corona-maatregelen het toelaten gaan de tuinen en stallen open t/m 26 september 2021. Het paleis is gesloten vanwege Vernieuwing & Verbouwing.  

Openingstijden

Maandag
gesloten *
Dinsdag
gesloten *
Woensdag
gesloten *
Donderdag
gesloten *
Vrijdag
gesloten *
Zaterdag
gesloten *
Zondag
gesloten *
* gesloten ivm corona

Uitzonderingen

Maandag open op 19 en 26 juli, 2, 9, 16 en 23 augustus 2021.

Feestdagen

Hemelvaartsdaggesloten
Pinksterengesloten

EVENEMENTENKALENDER

Tarieven BuitenGewoon Open

Tickets
Vanaf 13 jaar€ 8,50
4 t/m 12 jaar€ 3,00
Prins/Prinses (4 t/m 12 jaar)€ 5,00
0 t/m 3 jaargratis
Museumkaart/VIP-KAART e.a.*gratis
Rolstoelgebruikers*gratis
Groepen (vanaf 20 personen)€ 6,50
Parkeren per dag€ 5,00

KOOP TICKETS ONLINE

*Museumkaart/VIP-KAART e.a.

Ook voor abonnementhouders is een ticket met timeslot gewenst, de toegang blijft gratis. Boek een Museumkaart/VIP-KAART e.a.-ticket op het gewenste tijdstip. Neem jouw (abonnements)kaart mee, anders is het gratis ticket niet geldig. Het gaat om de volgende abonnementen/kaarten: Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-KAART, Vereniging Rembrandtpas, Vriendenpas, ICOM, een voucher of vrijkaart. Is jouw abonnement geldig voor 2 personen? Boek dan ook 2 tickets.

*Rolstoelgebruikers

Als tegemoetkoming voor de beperkte toegankelijkheid ontvangen rolstoelgebruikers gratis entree. Het is wel gewenst om online een ticket met tijdslot te boeken.

Groepen

Kom je met een groep? Koop e-tickets of reserveer een rondleiding. GROEPEN

Overige informatie

  • Nieuwsbrief: als eerst weten wanneer we weer open gaan? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.
  • Toeslagen: voor sommige evenementen kan een toeslag gelden.
  • Parkeren: De parkeerplaats is tot en met 3 oktober open voor bezoekers van Paleis Het Loo. € 5,00 per auto, afrekenen bij de automaat. De parkeerplaats is geopend van 09:45 tot 17:30 uur. Touringcars parkeren gratis.
  • Abonnementen: bezoekers met een Museumkaart, BankGiro Loterij VIP-KAART, vrijkaart en Vrienden van Paleis Het Loo en Vereniging Rembrandt dienen de fysieke kaart te tonen om toegang te krijgen. Boek daarnaast een e-ticket met tijdslot.
  • Winkelen: de Museumshop is open vanaf 13:00 uur. Onze webshop is altijd open.
  • Honden: honden worden niet toegelaten, met uitzondering van blindengeleide- en hulphonden. Dit geldt voor het gehele terrein van Paleis Het Loo.
  • Fotograferen: het is toegestaan om foto’s en filmopnamen te maken, uitsluitend voor privé-doeleinden. Drones zijn niet toegestaan. Het gebruik van flits, statief of selfie-stick in de tentoonstellingsruimten is niet toegestaan.
  • Rookbeleid: voor rokers heeft Paleis Het Loo speciale rookplekken ingericht. Je wordt verzocht om uitsluitend op die locaties te roken. Onze medewerkers kunnen aangeven waar deze locaties te vinden zijn. Paleis Het Loo volgt het Nationaal Preventieakkoord van de Rijksoverheid en houdt alle binnenruimtes en de meeste buitenruimtes rookvrij. Dit geldt voor alle rookwaren, waaronder ook e-sigaretten.
  • Gladheid: kans op gladheid vanwege beperkte gladheidsbestrijding (gebruik van pekel is niet mogelijk).
Tickets Webshop